GasztroVideo365

Vidd magaddal a Napfény Műterem családias hangulatát otthonra, vagy a munkahelyedre: elérhető az elviteles Déli Ajánlat! (videó)

Képzeld el, hogy a Napfény Műterem barátságos, családias hangulatát akár az otthonodban vagy a munkahelyeden is élvezheted! A korábban bemutatott Déli Ajánlatok már elvitelre is rendelhetők. Frissen, a te igényeid szerint készítik el, és csomagolják neked. Ha viszont inkább a helyszínen fogyasztanád el az ebédedet, természetesen erre is lehetőséged van – mindezt a Napfény Műterem közvetlen és otthonos légkörében. És ne feledd, hamarosan visszatér a Docpiano Band egy fergeteges koncertre, erről se maradj le!

Korábban már bemutattuk nektek a Napfény Műterem Déli Ajánlatait, amelyek azonnal belopták magukat a szegediek szívébe. Most pedig van egy nagyszerű hírünk: ezeket az ínycsiklandó ajánlatokat mostantól akár elvitelre is kérheted! Akár otthon vagy a munkahelyeden élveznéd a Napfény Műterem varázslatos ízeit, mostantól mindez könnyedén megoldható.

Napfény Műterem – Déli Ajánlat

A Napfény Műterem egy igazán különleges hely, ahol nemcsak az ételek, hanem a hangulat is magával ragadó. Ha viszont épp sietsz, és nincs időd beülni, akkor sincs okod az aggodalomra! Frissen készített ebédedet gondosan becsomagolják, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb minőségben kapod kézhez. A Déli Ajánlatok változatos és finom fogásokkal várnak, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Ha viszont van egy kis időd, akkor érdemes beugrani, és személyesen átélni a Napfény Műterem családias, barátságos légkörét – itt minden egyes falat élmény!

Ne feledd, a Napfény Műterem nemcsak az ételeiről, hanem a kivételes programjairól is híres! Hamarosan újra a színpadon a Docpiano Band, akik egy fergeteges koncerttel térnek vissza a Napfény Műterem mediterrán teraszára. Erről a koncertről korábban már írtunk, ha lemaradtál volna róla, itt mindent megtudhatsz:

Elérhetőségek: Napfény Műterem

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb