Mindenmás

Baleset az M5-ösön Balástya közelében: forgalmi akadály keletkezett, figyelj Szeged felé!

Az M5-ös autópályán, Balástya közelében forgalmi akadály alakult ki, miután egy ezüst Citroen korlátnak ütközött. A baleset a Belgrád felé vezető oldalon történt, az érintett szakaszon forgalomlassulásra kell számítani. A sofőr nem kért segítséget, de a helyszínen jelentős akadály van. Ha Szeged felé tartasz, légy körültekintő és készülj lassabb haladásra.

Baleset történt az M5-ös autópálya Szeged felé vezető szakaszán, Balástya közelében, ahol egy ezüst színű Citroen Xsara korlátnak ütközött.

A baleset a Budapest felől Belgrád irányába tartó oldalon történt, ami miatt az autósoknak jelentősen figyelniük kell ezen a szakaszon.

A Szeged365 Family tagjainak javasoljuk, hogy vezessenek óvatosan, az ilyen balesetek sajnos mindennaposak az autópályákon, de fontos, hogy figyeljünk a közlekedési hírekre, és mindig legyünk felkészültek a váratlan helyzetekre.

Ez a baleset emlékeztet arra, hogy az autópályán mindig fokozott figyelemmel kell közlekedni, különösen a nyári időszakban, amikor a forgalom gyakran zsúfolt.

Érdekesség, hogy az autópályákon történt balesetek egyik leggyakoribb oka a figyelmetlenség és a nem megfelelő követési távolság. Az M5-ös autópályán, ahol az eset történt, különösen fontos, hogy az autósok betartsák a biztonsági előírásokat, hiszen az ilyen balesetek súlyos következményekkel járhatnak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb