BlogSzegedi Arcok

Szeged365 Paparazzi: küldj fotót az ünnepi tűzijátékról és nyerj belépőket az év SHOW-jára, Szegedre!

Csúcsformában fordult rá az ünnepi hosszú hétvégére a Napfény Városa: pezsegnek a sétálóutcák, ligetek, szórakozóhelyek, a Tisza-part megtelt kéz a kézben sétáló szerelmespárokkal, a Széchenyi téren pedig már javában lüktet az ünnepi kavalkád. Mivel péntek óta extra mennyiségű (a szokásosnál is jóval több) Szeged365 olvasói tudósítás, fotó, videó landolt szerkesztőségünknél, arra gondoltunk, hogy néhány ízig-vérig szegedi nyereménnyel háláljuk meg azt, hogy ennyire fantasztikus, egyben aktív olvasóink vannak.

A hétvégén fotót, videót beküldő Szeged365 Family tagok között a következő nyereményeket sorsoljuk ki augusztus 21-én, délben:

NYEREMÉNYPAKK 01

Az első nyereménycsomagunk nagyon hozza az ünnepi életérzést, mivel a főszerepben a “Magyarország Cukormentes Tortája 2024” díjat bezsebelő, szegedi Zöld Málna lesz. A nyertesünk jutalma egy két fős meghívás a győztes REÖK Kézműves Cukrászdában (2 szelet süti, 2 csésze Pascucci kávéval), vagyis, a szerencsés Szeged365 Family tag az elsők között lehet majd, aki megkóstolhatja a finomságot.

NYEREMÉNYPAKK 02

Nincs fantasztikusabb, mint egy romantikus vacsora a szegedi naplementében! A második nyereményünk egy 10.000 Ft értékű meghívás a Garden Bistro-ba, amit bármilyen Garden-finomságra beválthatsz. A repertoárt IDE kattintva tudod megnézni.

NYEREMÉNYPAKK 03

Egészen különleges meglepetéssel készültünk a harmadik nyertesünknek, aki egy olyan koncertshow részese lehet, amiről még szinte senki sem tud (de ezen most változtatunk, dobpergés indul). Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről a Michael® Show, egy elképesztő és méltó tisztelgés a pop királya, Michael Jackson előtt.

Kapaszkodjatok, ez valami fenomenális lesz:

A harmadik nyertesünk két belépőt nyer a Michael Jackson Show-ra, november 29-re, a Városi Sportcsarnokba.

Szóval, a feladat egyszerű: készíts fotót a tűzijátékról, az ünnepi kavalkádról vagy bármiről, ami szerinted izgalmas és küldd el Messenger vagy Instagram üzenetben, a Szeged365 applikáción keresztül vagy e-mailben az [email protected] címre, szerda délben pedig sorsoljuk a nyerteseket! A szerencséseket 24 órán belül üzenetben is értesíteni fogjuk.

Köszönjük, hogy a tudósítónk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb