Mindenmás

Elakadt egy kamion a Körös-toroki strandon, sokadik próbálkozásra sikerült kimenteni a homokból (videó)

“Vasárnap reggel elakadt egy kamion a Körös-toroki strandon, sokadik próbálkozásra sikerült kihúzni” – írta vasárnap este szerkesztőségünknek Milán. Olvasónk egy videót is küldött, amiben jól látszódik, hogy egy traktorral, és egy másik tehergépjárművel vontatnak egy, a homokban megfeneklett kamiont.

Nem semmi videót osztott meg szerkesztőségünkkel olvasónk, aki szemtanúja volt annak, hogy egy elakadt kamiont próbálnak kimenteni a homokos partól a csongrádi Körös-toroki strandon. A kamion sajnos nem tudott önmagától kievickélni, ezért egy traktorral, és egy másik teherautó együttes erejével vontatták ki az útra. Íme a videó:

@szeged365

Hoppá… Elakadt egy kamion a Körös-toroki strandon, sokadik próbálkozásra sikerült kihúzni…

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Az, hogy a kamion mit keresett egyébként a Körös-toroki strand homokos partján, ennyire közel a vízhez egyelőre talány, de amint bővebb infóval rendelkezünk, frissítjük cikkünket! Köszönjük a videót és az infót Milánnak!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb