Mindenmás

Halászok találták meg a Tiszában a több mint egy hete, Kunszentmártonról eltűnt fiatal fiút

Még augusztus 10-én, hajnalban távozott kerékpárjával kunszentmártoni otthonbálól egy fiatal fiú. Azóta sehol sem találták, a kerékpárjára a szomszédos Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Körös partján leltek rá. Ma azonban kiderült, hogy a fiatalt sajnos elhunyt, a Körös torkolattól nem messze találtak rá halászok, a Tiszában.

Égen-földön keresték a több mint egy hete eltűnt fiatal fiút. A szoljon.hu azt írta, hogy a kerékpárt megtalálták a Körös partján a farkas kanyarnál, ezért még aznap éjjel az Életjel mentőcsoport búvárai is átnézték az érintett szakaszt, de a kutatás nem járt eredménnyel.

MA ÉRKEZETT A LESÚJTÓ HÍR

Az Eltűnt emberekért-megoszthatod Facebook oldalán ma azonban azt írták, hogy a kunszentmártoni otthonából augusztus 10-én hajnalban eltűnt fiatalt megtalálták, sajnos elhunyt. “A fiú kerékpárját eltűnését követően a Körös partján találták meg, ezért az érintett vízi, és parti szakaszt több speciális kutató mentőcsapat is átvizsgálta, de a keresés nem járt sikerrel. Végül az eltűnt fiút 19-én halászok találták meg a Tiszában, a Körös torkolattól nem messze.”

Őszinte részvétünk a családnak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb