Mindenmás

Megváltozott a parkolási rend az ünnep miatt: sorra vontatják el az autókat a Széchenyi térről

Mint megírtuk korábban, pénteken kezdődött Szegeden az Államalapítás Ünnepéhez kapcsolódó programsorozat, aminek fő helyszíne a Széchenyi tér lesz, ezért a közlekedőknek jobban kell figyelni, mert változott a közlekedés és a parkolás is.

Már a programsorozat indulása előtt kihelyezték a tér környékére az ideiglenesen várakozni és megállni tilos táblákat, illetve a K&H Bank és az önkormányzati hivatal közötti útszakaszra. A Széchenyi tér északi oldalára már nem lehet behajtani. A Huszár Mátyás rakparton is parkolási tilalom van érvényben, az erre figyelmeztető táblákat is már kirakták.

A figyelmeztető táblák ellenére, mint ahogy Olvasónk, Noémi megírta nekünk, többen továbbra is a Széchenyi téren parkolták le autóikat, melyeket most sorra vontatnak el. Igaz, ahogy Olvasónk írta, néhány autót csak áthelyeztek a szomszédos utcába. Noémi képeket is küldött nekünk, melyeket ezúton is köszönünk:

SZEGEDEN DÉLUTÁN KEZDŐDIK AZ ÜNNEPSÉG

Szegeden délután négy órakor veszi kezdetét a Díszünnepség. Fellép Fekete Gizi színművész, és a Tiszavirág Néptáncegyesület csoportjai, ünnepi beszédet mond Gál Béla, Szeged város díszpolgára, valamint koszorúzás is lesz az István és Gizella szobornál. A tűzijáték 21 órakor kezdődik a Huszár Mátyás rakparton. Így alakul mai program:

AUGUSZTUS 20., KEDD

  • 15.15 – A Fricsay Ferenc Városi Fúvószenekar műsora
  • 15.50 – Az Országzászló felvonása
  • 16.00 – Díszünnepség (fellép Fekete Gizi színművész, és a Tiszavirág Néptáncegyesület csoportjai, ünnepi beszédet mond Gál Béla, Szeged város díszpolgára, valamint koszorúzás is lesz az István és Gizella szobornál)
  • 19.15 – The Biebers koncert
  • 21.00 – Tűzijáték a Huszár Mátyás rakparton
  • 22.00 – Útközband koncert

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb