Mindenmás

Ezer euróért adta el a nőt prostituáltnak a férfi, egy másik pedig megszurkálta édesapját – akadt munkája bőven a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészségnek a hosszú hétvégén

Akadt munkája bőven a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészségnek a hosszú hétvégén, mint megtudtuk, az ügyeleti tevékenység során egy ukrán embercsempész, egy nőt prostituáltnak eladó férfi, 2 bolti tolvajlásra szakosodott nő, és egy apját megszurkáló férfi letartóztatására tettek indítványt.

A szerdai közleményben kiemelték, hogy a megalapozott gyanú szerint egy ukrán férfi vasárnap délután felvett az autójába 16 szír és iraki személyt Ásotthalom külterületén. Mindezt azért, hogy Ausztriába szállítsa, de a rendőrök röviddel ezután igazoltatták, majd elszállították őt.

EZER EURÓÉRT ADTA EL A NŐT

Mindezek mellett egy kaposvári férfi letartóztatására is indítványt tett a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség, aki egy kiszolgáltatott, és ezért ellenkezni sem tudó nőt adott el 3 évvel ezelőtt 1000 euróért azért, hogy a sértett Németországban folytasson prostitúciós tevékenységet.

BOLTBÓL LOPOTT KÉT NŐ, MEGSZURKÁLTA ÉDESAPJÁT EGY FÉRFI

Két többszörösen büntetett előéletű nő ügyében is indítványt tettek, akik több élelmiszerboltból is loptak rövid időn belül. Sőt az egyik megyebeli kistelepülésen élő férfi kezére is bilincs került, mert szombaton délután 2 alkalommal is megszúrta édesapját, egy családi vita során, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészi indítvánnyal egyezően valamennyi gyanúsított letartóztatását egy hónapra elrendelte.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb