MindenmásVideo365

Hogyan juthatsz el a legújabb Eldorádó üzletbe Szegeden? Sokan kérdeztétek, mi pedig videóban mutatjuk a pontos útvonalat!

Szeged egy újabb izgalmas ponttal gazdagodott: megnyitotta kapuit a Kálvária sugárút 69. szám alatt a legújabb Eldorádó üzlet! A helyszínen forgatott videónkban Viki, az Eldorádó csapatának oszlopos tagja mutatja be nekünk a lenyűgöző kínálatot. De nemcsak vásárolhatsz, hanem nyerhetsz is! Kiderült, hogy Imre, az Eldorádó alapítója éppen újabb kincseket hozott Indonéziából, amelyek közül egy álomfogót most meg is nyerhetsz! Részletek a videóban és a cikkben.

Szeged egy újabb különleges ponttal gazdagodott, hiszen a Kálvária sugárút 69. szám alatt megnyitotta kapuit a legújabb Eldorádó üzlet! Az Eldorádó mindig is a különleges, egzotikus tárgyairól volt híres, és most sem okozott csalódást: a frissen nyílt üzlet is tele van lenyűgöző kincsekkel, melyeket Imre és csapata személyesen válogatott ki a világ minden tájáról.

Legutóbbi cikkünkben már olvashattatok róla, hogy Imre, az Eldorádó alapítója éppen Indonéziában járt egy beszerző körúton, ahonnan újabb különleges tárgyakkal tért haza. A mostani megnyitó alkalmával ismét bebizonyosodott, hogy az Eldorádó nemcsak egy egyszerű üzlet, hanem egy valódi kincsesláda, ahol minden egyes tárgy egyedi történetet hordoz. Ha lemaradtál volna a korábbi cikkünkről, mindenképp pótold, hiszen ott is izgalmas részletek derültek ki az üzlet hátteréről:

Most a videónkban Viki, az Eldorádó csapatának oszlopos tagja mutatta meg nekünk az üzlet legújabb kínálatát. Megtudhattuk, hogy milyen elvek alapján választják ki az üzletben kapható tárgyakat, és milyen különleges darabokkal tér haza Imre Indonéziából. Ha te is szeretnél részt venni ebben az izgalmas utazásban, nézd meg a videónkat, amelyben pontos útmutatást kapsz, hogyan találhatod meg Szeged legújabb kincsesládáját!

Ráadásként, egy különleges nyereményjáték is vár rád! Az Eldorádó felajánlott egy álomfogót, amit most akár te is megnyerhetsz. Az álomfogók különlegessége, hogy az amerikai őslakos kultúrákból erednek, és azt tartják róluk, hogy megvédik tulajdonosukat a rossz álmoktól, miközben átszűrik a jókat. Ez az álomfogó egyedi kézműves darab, amelyet Imre és csapata választott ki Indonéziában, és most egy szerencsés nyertes hazaviheti. Ahhoz, hogy részt vegyél a nyereményjátékban, mindössze annyi a dolgod, hogy a videó alatti kérdésre helyesen válaszolj a Facebook oldalunkon.

Az Eldorádó hétköznapokon 8 és 16 óra között várja a vásárlókat a Kálvária sugárút 69. szám alatt!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb