Szegedi Arcok

Kisorsoltuk a nyerteseket! Az elmúlt pár év legszebb tűzijátéka volt látható augusztus 20-án Szegeden, rengeteg gyönyörű képpel és videóval leptetek meg bennünket!

Kétségkívül az elmúlt pár év egyik legszebb tűzijátéka volt látható augusztus 20-án Szegeden. A pompás látványra több tízezer ember volt kíváncsi, mi pedig imádjuk, ha olvasóink kreatívak, így egy nyereményjátékot hirdettünk erre a napra és büszkén mondhatjuk, hogy rengeteg lenyűgöző fotó és videó érkezett be szerkesztőségünkbe!

Mint megírtuk, mivel péntek óta extra mennyiségű Szeged365 olvasói tudósítás, fotó, videó landolt szerkesztőségünknél, arra gondoltunk, hogy néhány ízig-vérig szegedi nyereménnyel háláljuk meg azt, hogy ennyire fantasztikus, egyben aktív olvasóink vannak. A hétvégén fotót, videót beküldő Szeged365 Family tagok között így nyereményeket sorsoltuk ki!

De előtte, megmutatjuk nektek, hogyan nézett ki a a tűzijáték és városunk szegedi szemmel! Köszönjük a sok-sok fotót Nektek, a legszebbek közül leválogattunk egy csomót nektek!

Nyugi, van még bőven! Íme:

ÍME A NYERTESEK!

Ahogy ígértük, három nyereménypakkot sorsoltunk ki ma délben a fotókat beküldők közül! Már mutatjuk is a nyerteseket!

NYEREMÉNYPAKK 01

Az első nyereménycsomagunk nagyon hozza az ünnepi életérzést, mivel a főszerepben a “Magyarország Cukormentes Tortája 2024” díjat bezsebelő, szegedi Zöld Málna lett. Klepács Tamás nyertesünk jutalma így egy két fős meghívás a győztes REÖK Kézműves Cukrászdában, 2 szelet sütivel, és 2 csésze Pascucci kávéval!

NYEREMÉNYPAKK 02

Nincs fantasztikusabb, mint egy romantikus vacsora a szegedi naplementében! A második nyereményünk egy 10.000 Ft értékű meghívás a Garden Bistro-ba, amit bármilyen Garden-finomságra beválthat Jeneiné Bánfi Tünde! A repertoárt IDE kattintva tudod megnézni.

NYEREMÉNYPAKK 03

Egészen különleges meglepetéssel készültünk a harmadik nyertesünknek, aki egy olyan koncertshow részese lehet, amiről még szinte senki sem tud (de ezen most változtatunk, dobpergés indul). Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről a Michael® Show, egy elképesztő és méltó tisztelgés a pop királya, Michael Jackson előtt. A harmadik nyertesünk, Jancsó László pedig két belépőt nyer a Michael Jackson Show-ra, november 29-re, a Városi Sportcsarnokba! László egyébként egy irtó hangulatos videót küldött szerkesztőségünknek, amit itt sasolhatsz meg:

Köszönjük, hogy ilyen sokan vagytok a Szeged365 Family tagjai, és ennyi szuper fotóval, videóval leptek meg bennünket, nem csak az ünnepen!

Szívből gratulálunk a nyerteseknek!

Köszönjük a fotókat Nektek: László, Tünde, Tamás, Dóri, Blanka, Richárd, Piroska, Aranka, Rudolf, Krisztián, Ildikó, Balázs, Edit, Szilvia, Tímea és József!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb