Mindenmás

Napi pakk: napos idővel indítjuk a hosszú hétvége utáni első munkanapot Szegeden, dolgoznak az Algyő-Maroslele összekötő úton

Véget ért a hosszú hétvége, indulhatnak a dolgos hétköznapok. Kitartást, csak három nap és újra itt a hétvége! Amit mára érdemes tudnod, dolgoznak az Algyő-Maroslele összekötő úton, a közlekedők időszakos korlátozásokra számíthatnak. Emellett szünetelni a fog a gázszolgáltatás, emiatt pedig melegvíz sem lesz Szeged egyes területein. Minden hasznos infót meghoztunk reggelre, itt a Napi pakk!

A Napi Pakk támogatója a Napfény Műterem Déli Ajánlata!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Sámuel, Hajna, Franciska, Johanna, Erik, Zsanett, Erika és Piusz nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 104 éve született Christopher Robin Milne, az “igazi” Róbert Gida.
  • 59 éve Vértesszőlősön megtalálták Samu, az előember csontjait.
  • 410 éve halt meg Báthori Erzsébet, akiről rémséges és kegyetlen legendák éltek.
  • 63 éve született Stephen Hillenburg amerikai animációs film rendező, író, korábban tengerbiológus (Spongyabob).
  • 40 éve Clint Eastwood megkapta a csillagot a Hírességek utcájában – a Hollywood Walk of Fame-en.
  • 72 éve megszületett Glenn Hughes, a Deep Purple basszusgitárosa.

MA IS VELÜNK MARAD A KÁNIKULA, DE NÉMI ESŐRE MÁR SZÁMÍTHATUNK SZEGEDEN

Szerdán egy hidegfront hatására napos-gomolyfelhős időben lesz részünk Szegeden, és többfelé kialakulhatnak futó záporok, zivatarok. Sokfelé megélénkül, illetve megerősödik az északi-északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 28 és 37 fok között alakul, az ország keleti harmadában lesz a legmelegebb. Hajnalra néhol párássá válhat a levegő.

SMASHED BURGER, A TÖKÉLETES VÁLASZTÁS EBÉDDRE

Szeretnél valami laktatót? A Smashed Burger a Napfény Műterem kínálatában nem hagy cserben! Pikáns öntet, grillezett hagyma, sertés-marha húspogácsa és cheddar sajt egy finom buciban, mellé pedig fűszeres steak burgonya. A Széchenyi tér mediterrán teraszán ülve élvezheted az ízeket. Telefonon itt tudsz előrendelni 10:00 órától: 0630/952-6500. Fontos: ha helyben fogyasztod el, akkor klimatizált exkluzív teremben teheted meg, sőt még egy limonádéra is meghívnak Téged. Jó étvágyat kíván a Szeged365!

MEGKEZDŐDNEK A MUNKÁLATOK AZ ALGYŐ ÉS MAROSLELE KÖZÖTTI ÖSSZEKÖTŐ ÚTON

Hamarosan útfelújítási munkák indulnak a 4413-as jelű Algyő-Maroslele összekötő út több mint 6 kilométeres szakaszán. Az összesen bruttó 3,3 milliárd forintos átfogó beruházás a nagyfai bekötőút és az M43-as autópálya felüljáró közötti részt érinti majd – tájékoztatta szerkesztőségünket a Magyar Közút.

MA NEM LESZ MELEGVÍZ SZEGED EGYES RÉSZEIN

Szünetelni a fog a gázszolgáltatás, emiatt pedig melegvíz sem lesz Szeged egyes területein – írja a Szegedi Távfűtő Kft. a közösségi oldalán. Kimaradásra augusztus 21-én lehet számítani, reggel 6-tól 16-ig, a Csongrádi sgt – Gáz u – Agyagos utca által határolt területen, illetve a Tarján széle – József A. sgt – Debreceni u – Róna u – Szamos u. által határolt területen.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb