Mindenmás

Ünnepi koncert Carameltől a Szent István téri víztorony „nagytestvérének” árnyékában – mutatjuk, miért különleges ez az épület a szegedi Global 21 Kft.-nek

A szegedi Szent István téri víztorony „nagytestvérénél”, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadnál adott ünnepi koncertet Caramel, ahol 20 éves pályafutását ünnepelte. A koncertet különösen emlékezetessé tette, hogy a helyszín felújításában a szegedi Global 21 Kft. is aktívan részt vett. Ráadásul Caramel a koncert előtt egy videóüzenetben pont a víztorony előtt ült, mutatjuk videón:

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad a főváros egyik ikonikus helyszíne, amely most egy különleges eseménynek adott otthont: Caramel itt ünnepelte meg 20 éves zenei pályafutását egy nagyszabású koncert keretében. Ez a koncert azonban nemcsak a zenei élmény miatt volt emlékezetes, hanem azért is, mert a helyszín felújításában a szegedi székhelyű Global 21 Kft. is jelentős szerepet vállalt. A Global 21 Kft. korábban már a Szeged365.hu hasábjain is feltűnt, amikor beszámoltunk a cég tevékenységéről, amely a Margitszigeti Szabadtéri mellett több hazai műemléki épület felújításában is aktívan közreműködött.

Caramel a koncert előtti pillanatokban egy videóüzenetet küldött rajongóinak, ahol a háttérben a híres szegedi Szent István téri víztorony „nagytestvére”, a Margitszigeti víztorony is feltűnt. Ez a kis videó különleges jelentőséggel bír a szegediek számára, hiszen a Margitszigeti Szabadtéri Színpad felújításának köszönhetően a szegedi Global 21 Kft. munkája révén egy kis darabka Szeged is megjelenhetett ebben a különleges pillanatban.

Hoztunk nektek néhány képet a koncertről is, ami fantasztikusan sikerült:

A Global 21 Kft. több mint egy évtizede foglalkozik építőipari és műemlékvédelmi projektek kivitelezésével. A cég referenciái között szerepelnek nemcsak hazai, hanem külföldi projektek is, amelyek során műemlékek felújítását és restaurálását végezték el a legmagasabb színvonalon. Emellett a Global 21 Kft. lakóépületek, középületek és ipari létesítmények generálkivitelezésével is foglalkozik. Ha szeretnéd megismerni a cég tevékenységét vagy további információkat keresel a projektek kapcsán, látogass el a www.global21.hu oldalra, vagy vedd fel velük a kapcsolatot a +36-30-123-4567-es telefonszámon!

Nem mindennapi érzés, amikor a szegedi büszkeség egy olyan ikonikus budapesti helyszínen köszön vissza, mint a Margitszigeti Szabadtéri Színpad. Caramel koncertje egy újabb fejezetet nyitott a szegedi és a fővárosi kultúra összekapcsolódásában, amit nemcsak a zenei élmény, hanem a szegedi víztorony és annak „nagytestvére” is jelképezett. Érdemes megnézni a videót és megcsodálni a szegedi víztorony budapesti „rokonát”!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb