Mindenmás

Már egy éve gyűlik a büntetés egy parkoló autón Szegeden, a lakóknak már elegük van a látványból és a felhalmozott sok szemétből

Már korábban is beszámoltunk nektek arról az autóról, amely a Tápai utcában parkol gazdátlanul, s egyre csak gyűlik a bírság rajta, elárasztva szeméttel a járművet és környékét. A lakóknak most már elegük van a látványnak sem szép jelenségből otthonaik előtt, hiszen, ahogy Gábor most megírta szerkesztőségünknek, pontosan egy éve “csodálják” már a környékbeliek az elhagyatott járgányt.

“Pont egy éve áll itt, azóta naponta bírságolják, a környék tele van a cetlikkel. Mi, akik itt lakunk, már kezdjük unni a látványt, a szemetet!” – írta nekünk Olvasónk, aki újabb képeket is küldött nekünk az autóról és az azt elárasztó büntetésekről:

De nem ez az egyetlen elhagyatott autó, ami gazdáját várva árválkodik Szegeden. Mint ahogy az egyik felhasználó közzétette a SZEGEDEN láttam és hallottam Facebook csoportban, napok óta, a forgalommal szemben ácsorog a Cserepes soron egy járgány. “Tegnapelőttig legalább a beton placcon állt, nem volt ennyire zavaró. Most viszont már autóst, biciklist, gyalogost egyaránt zavar” – írta a csoportba, az alábbi képek kíséretében:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb