Mindenmás

Napi pakk: 30 fok, fátyolfelhők, Kormányinfó és Stílusgyakorlatok a Délvidék Házban

Egy picit mérséklődik a hőmérséklet Szegeden, ma fátyolfelhők jelenhetnek meg az égen, és 30 fok körül alakul a hőmérséklet. Jönnek a kormány legújabb bejelentései is, és egy különleges kabaré-opera is debütál a Délvidék Házban! Indítsd a reggelt egy forró kávéval, és a Szeged365 napi pakkal!

A Napi Pakk támogatója a Napfény Műterem Déli Ajánlata!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS A LED ZEPPELIN

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Menyhért, Mirjam, Boglár, János, Mária, Merse, Szigfrid és Zombor nevű olvasónknak! Érdekességek:

  • 107 éve született John Lee Hooker amerikai bluesénekes, gitáros és dalszövegíró (Boom Boom),
  • 68 éve Császár Gyöngyi színésznő, a szolnoki Szigligeti Színház társulatának örökös tagja,
  • 57 éve Layne Thomas Staley, az Alice In Chains első énekese,
  • 45 éve jelent meg a Led Zeppelin utolsó albuma, In Through The Out Door címmel,
  • valamint 36 éve látta meg a napvilágot Verrasztó Dávid Európa-bajnoki arany és ezüstérmes úszó.

PICIT HŰVÖSEBB LESZ SZEGEDEN

Csütörtökön a napsütést elsősorban fátyolfelhők szűrhetik meg Szegeden. Egy-egy futó zápor, esetleg gyenge zivatar legfeljebb elszórtan alakulhat ki. Az északias szelet többfelé élénk, keleten és északkeleten erős lökések kísérhetik. Délutánra 31 fok köré melegszik a levegő városunkban.

LASAGNE AJÁNLAT A NAPFÉNY MŰTEREMBEN A SZÉCHENYI TÉREN

Ha valami igazán különlegesre és laktatóra vágysz, a Napfény Műterem Lasagne-ja a legjobb választás. Mi is megkóstoltuk, és most ajánljuk is Neked! Frissen készítve, minden falatja egy darabka Olaszországot varázsol az asztalodra. A lassan főtt, ízletes ragú és a lágy tészta közötti tökéletes harmóniát a ropogósra sült sajtréteg teszi még ellenállhatatlanabbá. Próbáld ki, és tapasztald meg, miért imádja mindenki ezt a hagyományos olasz finomságot! Élvezd a mediterrán teraszon vagy a klimatizált exkluzív teremben, ahol egy ajándék limonádéval is megkínálnak Téged. Telefonon itt tudsz előrendelni 10:00 órától: 0630/952-6500. Jó étvágyat kíván a Szeged365!

CSÖKKENNEK AZ ÜZEMANYAGÁRAK

Az ünnep után jelentősen csökkennek a hazai üzemanyagárak – írja a holtankoljak.hu. Mint kiderült, a benzin nagykereskedelmi ára bruttó 8 forinttal kerül csütörtöktől kevesebbe, míg a gázolajért bruttó 6 forinttal fizetnek alacsonyabb árat a benzinkutasok.

KORMÁNYINFÓT TART GULYÁS GERGELY

Csütörtökön délelőtt 10 órakor Kormányinfót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő “Mit miért tesz a kormány?” címmel.

KÜLÖNLEGES KABARÉ-OPERA DEBÜTÁL A DÉLVIDÉK HÁZBAN

Különleges zenei élményt kínál augusztus 22-én, 19 órától Tóth Péter zeneszerző kabaré-opera szegedi bemutatója a Délvidék Házban. Raymond Queneau Stílusgyakorlatok című műve nyomán tizenhat képben ismerhetjük meg a színészi játék sokféleségét a Szegedi Nemzeti Színház művészeinek tolmácsolásában. Az egyfelvonásos előadást követően a Kosztándi Vonósnégyes Bartók Béla és Tóth Péter műveiből összeállított koncertje zárja a magyarországi premiert.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb