Mindenmás

Teljes útlezárás van a Sándorfalvi úton, több autó is összeütközött (frissítve)

“Most ment 2 tűzoltó, 3 mentő, orvosi kocsi, és a katasztrófavédelem autója Sándorfalva felé” – írta csütörtökön délután 14 óra körül Nándor olvasónk, miután arra lett figyelmes, hogy sorjáznak az egységek. Mint a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, három autó ütközött össze a Sándorfalvi úton.

A katasztrófavédelem azt írja, hogy az egyik kocsiba beszorult egy ember, őt a szegedi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították. Az egységek áramtalanították a járműveket.

TELJESEN LEZÁRTÁK AZ UTAT

A társhatóságok és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínen dolgozik. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Kerüljétek el, ha tehetitek!

FRISSÍTVE (15:02): KERÜLJÜNK, HA TEHETJÜK

A rendőrség azt írja, hogy a kollégáik a Sándorfalva felől érkezőket az M43-as autópálya felé terelik, a Sándorfalva felé haladókat pedig arra kérik, hogy válasszák az 5-ös vagy a 47-es számú főutak valamelyikét!

FRISSÍTVE (16:02): GYERMEK IS VAN A SÚLYOS SÉRÜLTEK KÖZÖTT

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása alapján a helyszínről két súlyos sérültet, köztük egy gyermeket, valamint négy könnyebb sérültet, köztük egy gyermeket szállítottak bajtársaik kórházba.

FRISSÍTVE (20:52): ISMÉT JÁRHATÓ AZ ÚT

Gábor és Nándor olvasónk is arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy valamivel fél 9 után feloldották az útzárat a Sándorfalva felé vezető úton. Közlekedjetek óvatosan!

Vezessetek óvatosan, ma már történt több baleset is!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb