Közélet

Éttermet nyit Szegeden a Simon’s Burger, már az is megvan, hol!

Már júliusban bejelentette a Simon’s Burger, hogy Szegeden és Kecskeméten nyit új éttermet, ám akkor még nem lehetett tudni, hogy a városon belül hol. Most azonban kiderült, hogy az Árkádban találták meg a helyüket, egészen pontosan a Media Markttal szemben.

MUNKAERŐT MÁR KERESNEK SZEGEDRE

A Simon’s Burger egyébként az ország számos pontján jelen van, Budapesten működtetik a legtöbb éttermet, de például Debrecenben, Fehérváron és Győrben is van egységük. A hivatalos Facebook oldalukon két napja jelent meg, hogy csapattagokat keresnek az újonnan nyíló szegedi éttermünkbe, így már borítékolható, hogy városunkban is jelen lesznek. Azt, hogy pontosan mikor nyitnak meg Szegeden, még nem tudni.

TÓTH SIMON ÁLMODTA MEG AZ ÉTTERMET

A Simon’s Burger étteremláncot Tóth Simon alapította, akinek Amerikából hazatérve más sem járt a fejében, csak az ott kóstolt smashburger. Ezután Simon gondolt egyet, és megcsinálta a burgert magának, ami annyira jól sikerült, hogy először csak a közvetlen barátok, majd egyre több ismeretlen kezébe is jutott egy-egy “Simi burger”. A Simon’s Burger weboldalán is olvasható, hogy az ötletgazdának elege lett az aránytalan, nagy bucis, ezerféle extrával és a burger műfajból jócskán kilógó feltétekkel turbózott burgerekből. A burger legyen az, ami: két kézzel fogható, finom buciba sorakoztatott zöldségek, hús és elégséges szósz. Mindez házi, rusztikus krumplival.


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb