Mindenmás

Breaking: a sínekre borult egy tűzoltóautó Szegeden! (frissítve)

Vasárnap délután háromnegyed négy körül felborult egy tűzoltóautó a Rókusi körúton, a Szatymazi utcánál, miután egy autóval ütközött – jelezte több Szeged365 olvasó szerkesztőségünknek.

A balesetet szenvedett tűzoltóautó a síneken van jelenleg, akadályozza a villamosok közlekedését is. Reméljük, senki sem sérült meg! Hamarosan több informrációval is érkezünk.

Hálás köszönet a levélért és a fotókért Róbertnek!

FRISSÍTVE: NEM ADTÁK MEG AZ ELSŐBBSÉGET A TŰZOLTÓNAK

“Katasztrófa a Rókusi körút Szatymazi utca kereszteződésben! Egy megkülönböztető jelzést használó tűzoltó autónak nem adták meg az elsőbbséget! Sérült is van. Remélhetőleg a villamosmegállóban nem volt senki, mert akkor nem élte túl” – írták a Szegeden közlekedünk csoportba.

Fotó: Róbert Beleznai/Szegeden közlekedünk

Még több fotót kaptunk olvasóinktól, nagy a baj! Kiszakadt a motor is a balesetező autóból! Köszönjük a képeket!

FRISSÍTVE (16:12): MEGSZÓLALT A KATASZTRÓFAVÉDELEM

Összeütközött egy személyautó és egy teherautó Szegeden, a Rókusi körúton, a Szatymazi utcánál. A baleset következtében a tehergépkocsi felborult. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, a szegedi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. A baleset a villamosforgalmat is akadályozza. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – írja a balesetről a katasztrófavédelem. Információink szerint többen is megsérültek.

FRISSÍTVE (17:16): ÉLŐBEN JÖVÜNK A HELYSZÍNRŐL

Kiss Balázs kollégánk a helyszínről élőben is bejelentkezett. Mutatjuk, mi volt a helyzet 5 óra után:

FRISSÍTVE (21:47): MINDENKIT KÓRHÁZBA SZÁLLÍTOTTAK

“A helyszínre hat mentőegység érkezett. Egy tűzoltó súlyos, három tűzoltó és a személyautót vezető férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, helyszíni ellátás után mindannyiukat kórházba szállítottuk” – írta szerkesztőségünk érdeklődésére az Országos Mentőszolgálat. Mielőbbi felépülést kívánunk a sérülteknek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb