Mindenmás

Tűzoltóautó borult fel a Rókusi körúton – összegyűjtöttük mit lehet most tudni a súlyos balesetről! (élő) (fotó) (videó)

Súlyos baleset történt vasárnap délután Szegeden, amikor egy tűzoltóautó ütközött egy személyautóval a Rókusi körúton. A tűzoltóautó a síneken borult fel, megbénítva a villamosközlekedést, és teljesen letarolta a villamosmegállót. Nem hivatalos információk szerint egy tűzoltó súlyos sérüléseket szenvedett, egy másik személyt pedig a helyszínen kellett újraéleszteni. A brutális baleset helyszíne megdöbbentő, mivel ezen a helyszínen már történt hasonló baleset 2007-ben is.

Vasárnap délután, háromnegyed négy körül, Szegeden a Rókusi körúton egy tűzoltóautó ütközött egy személyautóval, majd felborult a Szatymazi utcánál lévő sínekre. Az eset hatalmas riadalmat keltett, hiszen a tűzoltóautó a síneken borult fel, szó szerint letarolva az ottani villamosmegállót, így a villamosok közlekedés is leállt, majd pólóbuszok kezdték el szállítani az utasokat. Az érintett szakasz jelenleg teljesen le van zárva, és a villamosközlekedés szünetel.

A legfrissebb információk szerint egy tűzoltó súlyos sérüléseket szenvedett, és a helyszínen újra kellett éleszteni egy másik sérültet is. A Szeged365 Family tagjai folyamatosan küldik az újabb és újabb fotókat, valamint Kiss Balázs kollégánk a helyszínről élőben jelentkezett be délután öt óra körül, ahol még tartott a helyszínelés. Az előzetes információk alapján az érintett szakaszt várhatóan este kilenc és fél tíz között nyitják meg újra a forgalom előtt.

A villamosmegállót a baleset teljesen letarolta, és a helyszíni képek alapján komoly károk keletkeztek. A helyszínelés továbbra is zajlik, és hamarosan további részletekkel jelentkezünk a Szeged365.hu oldalán. Nagyon köszönjük a Szeged365 Family-nek a sok fotót, és a gyors tájékoztatást. Mutatjuk is a galériát, készülj fel, brutális képek:

TOVÁBBI KÉPEK ELSŐ CIKKÜNKBEN:

A helyszín közelében található Szatymazi utca és Rókusi körút kereszteződése nem először volt tragédia színhelye. A helyszín különleges figyelmet kapott már 2007-ben is, amikor egy hasonló baleset történt. Akkor egy másik jármű borult fel, szintén a sínekre, ami több órára megbénította a közlekedést. Az ilyen helyszínek, ahol többször is súlyos baleset történik, különleges figyelmet érdemelnek a közlekedésbiztonsági szakértők részéről.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb