Mindenmás

Tűz a Gyöngyvirág utcában: lakás gyulladt ki, olvasói videók és fotók érkeztek! (videó, fotó)

Hatalmas riadalmat keltett a Gyöngyvirág utcában egy lakástűz, amelyhez nagy erőkkel vonultak ki a szegedi tűzoltók. A Szeged365 Family olvasóinak köszönhetően több videót és fotót is kaptunk az esetről, így Te is megnézheted, mi történt. Korábban már írtunk egy hasonló esetről a Sík Sándor utcában, ahol egy kuka gyulladt ki, majd a tűz átterjedt egy parkoló autóra is.

A szegedi tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, hogy megfékezzék a lángokat, melyek gyorsan terjedtek az épületben. Az esetről több olvasónktól is kaptunk videókat és fotókat, amelyek megörökítették a drámai pillanatokat. Ha lemaradtál volna róla, nézd meg korábbi cikkünket a Sík Sándor utcában történt esetről, ahol egy kuka gyújtogatása miatt terjedt át a tűz egy parkoló autóra is.

FRISSÍTVE: A LAKÁS EGYIK SZOBÁJA GYULLADT KI

Kigyulladt egy társasház egyik lakásának a szobája Szegeden, a Gyöngyvirág utcában. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a lángokat. Jelenleg az utómunkálatok zajlanak- tudtuk meg a Katasztrófavédelemtől.

A Gyöngyvirág utcában történt lakástűz kapcsán sokan aggódtak a környéken lakók biztonságáért. Szerencsére a tűzoltók gyorsan megérkeztek, és nagy erőkkel láttak neki a lángok megfékezésének. A Szeged365 Family olvasói is azonnal reagáltak, több videót és fotót is küldtek nekünk, hogy első kézből láthassuk, mi is történt a helyszínen. Külön köszönjük nekik, hogy ilyen aktívak voltak, és segítettek tájékoztatni a szegedieket.

Nem ez az első ilyen jellegű eset a mai napon. Korábban írtunk már a Sík Sándor utcában történt gyújtogatásról, ahol egy kuka kapott lángra, és a tűz átterjedt egy közeli autóra is. Szerencsére abban az esetben is gyorsan sikerült megfékezni a lángokat, de a hasonló esetek egyre gyakoribbak városunkban. Ez is azt mutatja, hogy fontos odafigyelnünk a környezetünkre, és azonnal jelezni a hatóságoknak, ha gyanús tevékenységet látunk.

A tűzvészek nemcsak az anyagi károk miatt veszélyesek, hanem a bennük rejlő kockázatok miatt is. Egy lakástűz könnyen életveszélyes helyzeteket teremthet, ezért is kiemelten fontos, hogy mindenki felkészült legyen ilyen esetekre. A tűzoltók munkáját segíthetjük azzal is, hogy körültekintően járunk el a mindennapokban, és ügyelünk arra, hogy ne hagyjunk égő gyertyát, vagy egyéb gyúlékony eszközöket felügyelet nélkül.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb