Mindenmás

“Mosolyog, ölelget, majd hirtelen nagyon agresszív lesz” – adománygyűjtő férfi zaklatja a vásárlókat az egyik szegedi bevásárlóközpontban

Egy feltehetőleg arab férfi adománygyűjtés címszóval megy oda a vásárlókhoz a Szeged Plazaban, ha pedig nem kap pénzt, agresszívan viselkedik – hívta fel a figyelmet az egyik felhasználó a SZEGEDEN láttam, találtam csoportban.

Mint írta, a férfi őt is megszólította, mikor azonban kiderült, hogy nincs nála készpénz, elkezdte az automaták felé lökdösni. “Eleinte játszotta, hogy Ő néma, de azután, hogy elkezdtünk izmozni, csak visszaszólt. Gyerekes anyukákhoz kimondottan szeret odamenni” – írta a közösségi oldalon a posztoló. Hozzátette, “abban az esetben, ha betalál Titeket, menjetek be egy üzletbe és ott majd hívják a biztonságiakat. Vigyázzatok vele, mert mosolyog, ölelget, aztán nagyon hirtelen lesz agresszív.”

A SZEGEDEN láttam, találtam csoportba egy fotó is felkerült az illetőről, mint írta a posztoló, a kezében tartott zöld mappáról felismerhető a férfi.

Az ügyben megkerestük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, amint válaszuk megérkezik, frissítjük cikkünket.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb