Mindenmás

Nem indult jól a reggel: autókat szállító gépkocsival ütközött egy kamion az M43-ason, az egyik jármű az árokba borult (frissítve)

Hétfőn reggel fél 7 környékén egy kamion, és egy utánfutóján két autót és egy quadot szállító gépkocsi ütközött össze az M43-as autópálya 54-es kilométerszelvényénél, Csanádpalota térségében, a határ felé vezető irányban – tudatta a katasztrófavédelem.

Az ütközés következtében a kamion az árokba borult, a személyautó utánfutója felborult. A makói hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett végezték a műszaki mentést, amelyhez szegedi és orosházi hivatásos egységek is elindultak.

FRISSÍTVE: HÁROM EMBER SÉRÜLT MEG A BALESETBEN

Fotókat tett közzé a közösségi oldalán a reggeli balesetről a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Azt írták mellé, hogy a makói hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett végezték el a műszaki mentést, a balesetben pedig három ember megsérült.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb