Mindenmás

Beszorult egy ember a liftbe Szegeden, a tűzoltóknak kellett kimenteni

Szerdán is volt munkája bőven a vármegyei katasztrófavédelemnek. Mint kiderült, egy társasház felvonójában rekedt egy ember Szegeden, de tűzhöz és balesethez is riasztották őket.

A csütörtöki összesítőben kiemelték, hogy a szerdán a Gyöngyvirág utcába riasztották a szegedi hivatásos tűzoltókat, mert beszorult egy ember a felvonóba. A tűzoltók végül kéziszerszámok segítségével nyitották fel a liftet. Szerencsére nem sérült meg a pórul járt ember.

TŰZ VOLT A GALGÓCI UTCÁBAN

Mindezek mellett két melléképület is égett egy szegedi ház udvarán szerdán délelőtt, a Galgóci utcában. A szegedi hivatásos tűzoltók három egysége több vízsugárral oltotta a lángokat, oltás közben négy gázpalackot vittek ki az épületekből. A tűzesetben személyi sérülés nem történt.

BALESETHEZ ÉS TARLÓ-TŰZHÖZ IS VONULTAK

Baleset is akadt, ugyanis két autó ütközött össze Szentesen, a Mecs Balogh utcában. Az város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, az utasok szerencsére nem sérültek meg. A learatott tarló is lángra kapott szerdán Hódmezővásárhely külterületén, mintegy ezer négyzetméteren. A város két hivatásos egysége oltotta el a lángokat, személyi sérülés nem történt. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb