Sport

Úgy kezdtük az előszezont, ahogy kell: magabiztos győzelem a Radnicski ellen!

Fantasztikus lendülettel indította a 2024-es előszezont az SZTE-Szedeák kosárcsapata, amikor az újszegedi sportcsarnokban 89–72-re verte a szerb BKK Radnicski csapatát. Az első felkészülési mérkőzésen a csapat új légiósai, Kobe Langley és DeAndre Davis is remekeltek, és természetesen Zsíros Péter is parádézott a pályán, öt hárompontost is bevágott. Az első félidőben még szoros volt a mérkőzés, de a másodikban magabiztosan hoztuk a győzelmet, mutatva, hogy komoly erő van ebben a csapatban.

A mérkőzés elején még a vendégek kezdtek jobban, de Cseh Botond gyorsan megfordította az állást, és Zsíros Péter is villantott egy hárompontossal. A második negyedben a belgrádi csapat még visszakapaszkodott, de a második félidőben már nem hagytunk nekik esélyt. Zsíros öt triplájával és a csapat egységes játékával fokozatosan növeltük az előnyünket. A végére Mészáros Tamás és Vilmányi Márton is hozzátettek a győzelemhez, így magabiztosan zártuk a találkozót.

Az SZTE-Szedeák teljesítménye reményt keltő a szezon előtt, de Simándi Árpád vezetőedző hangsúlyozta, hogy a kemény munka még csak most kezdődik. A csapatban van potenciál, és ha így folytatják, komoly eredményeket érhetnek el a szezon során.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb