Szegedi ArcokVideo365

Felveszi a harcot Újszeged egyetlen optikája a rövidlátás ellen – szeptember végéig kedvezményesen vásárolhatsz szemüveget a Star Optikánál

A rövidlátás napjainkban minden harmadik embert érinti hazánkban, ami pedig még ennél is aggasztóbb, hogy ezzel együtt a gyermekkori rövidlátás is egyre gyakoribb. Szakértők szerint a gyerekeknél különösen fontos résen lenni, hiszen a látásromlás jelei óvodás korban nehezen észrevehetők, gyakran csak az iskolában derül ki, hogy egy gyerek rosszul lát, nem ritkán csak akkor, amikor már komolyabb tanulási nehézségek is társulnak mellé. A sulikezdés alkalmával most Újszeged egyetlen optikája, a Star Optika is felveszi a harcot a rövidlátás ellen, ezért egészen szeptember 30-ig kedvezményesen lehet náluk szemüveget vásárolni.

A rövidlátás, vagy más néven myopia előfordulása az egész világon rohamosan növekszik: 2020-as adatok alapján Közép-Európában a népesség közel harmada rendelkezett ilyen fénytörési hibával, 2050-re pedig ez a szám a becslések szerint elérheti az 54%-ot. Ez azt jelenti, hogy jelenleg a közvetlen környezetünkben minden harmadik ember rövidlátó, 30 éven belül pedig minden második az lehet. A myopia azonban nem csak a felnőttek számára jelent problémát, általában már gyermekkorban megjelenik, ugyanis leggyakrabban a szem fejlődése során alakul ki, és bizonyos életmódbeli szokások is befolyásolják. Dr. Serfőző Csilla, gyerekszemész szerint az iskolakezdés előtt, 6-7 éves korban fontos lehet egy teljes körű szem- és látásvizsgálat – nyilatkozta az Egészségkalauznak a szakember.

ÚJSZEGED EGYETLEN OPTIKÁJA EGY ÜTŐS SZEPTEMBERI KEDVEZMÉNNYEL VESZI FEL A HARCOT A RÖVIDLÁTÁS ELLEN

A Star Optikában pontosan a fentebb felsorolt, aggasztó adatok miatt álmodtak meg egy kihagyhatatlan iskola indító kedvezményt: szeptember végéig 30% kedvezménnyel vásárolhatsz náluk szemüveget, Rodenstock MyCon szemüveglencsével, hogy a szemed fénye élesen lásson minden táblára írott sort. A német vállalat neve ismerősen csenghet a Szeged365 olvasói számára, ugyanis Újszeged egyetlen optikájában van egy úgynevezett DNEye technológiát alkalmazó készülék, amely pontosan százezer paraméterrel méri be az emberek, így a legkisebbek látását is, elképesztő módon megkönnyítve ezzel az ideális lencse elkészítését. Minden tovább infó, az említett kedvezményről a videónkban:

https://www.tiktok.com/@szeged365/video/7410052615783845152

Ha kíváncsi vagy, hogyan működik az említett szerkezet, amiből mindössze három található az egész országban, kattints az alábbi cikkünkre:

Újszeged egyetlen optikáját és vele együtt a 30%-os kedvezményt, valamint a Rodenstock világújdonságát itt találod:

  • Szeged, Szőregi út 80.
  • NOVA Áruház
  • Telefon: +3662 /744-239
  • Nyitva: 09:30-18:00

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb