Mindenmás

Napi pakk: indul a suli-buli Szegeden, szegedi statisztákat keresnek egy filmhez, a sárkányok még mindig az Árkádban vannak

Kezdődik egy újabb tanév, minden visszatér a régi kerékvágásba. Egy kisebb-nagyobb dugóra számíthatsz a városban ma, igyekszünk ezeket jelenteni nektek. Hiába a szeptember, marad a hőség Szegeden. Munka után kikapcsolódásként meglesheted a sárkányokat az Árkádban, de itt az esély, hogy akár filmsztár legyen belőled. Mutatjuk, mit kell tudnod a hétfőről!

NÉVNAPOSOK ÉS CSÍK TIBOR OLIMPIAI BAJNOK ÖKÖLVÍVÓ SZÜLETÉSNAPJA

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Rebeka, Dorina, Dorka, István és Teodor Szeged365 olvasónknak! Érdekességek:

  • 993 éve Vadászat közben meghalt Imre herceg, I. (Szent) István fia.
  • 110 éve született Dr. Homoki Nagy István, filmrendező, operatőr, író, ügyvéd, aki természetfilmeket forgatott.
  • 97 éve született Csík Tibor olimpiai bajnok ökölvívó.
  • 88 éve született Gróf András István magyar-amerikai mérnök, üzletember, az Intel társalapítója, aki a mikropchip és a személyi számítógépek megalkotásánál végzett jelentős munkát.

MARAD A SZEPTEMBERI NYÁR

Hétfőn már napsütésben indulhatsz a munkahelyedre, pulcsira nem lesz szükséged. Derült, napsütéssel teli, száraz hétfő elé nézünk. Az esőt még várhatjuk, nem hétfőn fog ideérni. Kora délután ugyan beborulhat, de csapadékra nincs kilátás. Napközben 35 fok körül alakul a hőmérséklet.

A képhez tartozó alt jellemző üres; Kepernyofoto-2024-09-01-12.49.25.png a fájlnév

EGYÉL EGY JÓT SZEPTEMBER ELSŐ HÉTFŐJÉN A NAPFÉNY MŰTEREMBEN

Szeptember első hetében is tombol a nyár, és nincs jobb hely arra, hogy ezt kiélvezd, mint a Napfény Műterem mediterrán terasza! A Széchenyi tér 2/a alatt található étterem Déli Ajánlata a szezon legfinomabb ízeit hozza el Neked, amit érdemes kipróbálni. Ne késlekedj, és rendeld meg előre a 0630/952-6500-as számon 10:00 órától. Ha inkább helyben ennél, választhatsz a hangulatos terasz és a klimatizált, exkluzív belső tér között, ahol még egy frissítő limonádéval is megajándékoznak. Jó étvágyat kívánunk!

EGY SZEGEDEN JÁTSZÓDÓ FILMHEZ KERESNEK STATISZTÁKAT

“Szeged, újra jövünk” – írta szerdán a közösségi oldalára az Extras Casting, akik statisztákat keresnek az egyik amerikai sorozathoz. Azt egyelőre nem közölték, hogy pontosan melyikhez keresnek emberkéket, de a sejtelmes “újra jövünk” szóhasználatból arra lehet következtetni, hogy nagy valószínűséggel ismét az FBI: International című sorozat következő évadát forgatnák le nálunk, aminek egy részét korábban is a Napfény Városában vették fel.

GIGANTIKUS MÉRETŰ SÁRKÁNYOK BIRTOKOLJÁK AZ ÁRKÁD SZEGED TEREIT

Az Árkád Szeged újra bebizonyította, hogy mindig van mivel meglepni a látogatókat! Augusztus 26. és szeptember 15. között öt hatalmas, életnagyságú sárkányszobor kel életre a bevásárlóközpontban. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a gyerekeiddel, unokáiddal együtt te is elmerülj a mítoszok és legendák világában – ráadásul most exkluzív videón is megmutatjuk a lenyűgöző lényeket!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb