Szegedi ArcokVideo365

Eső helyett WC-papír potyog az égből a szegedi Higiénia Trade-nél: vásárolj be a vállalkozásodnak minél hamarabb, még a környezetet is véded vele!

Neked is az az egyik legnagyobb rémálmod, hogy elfogy a WC-papír? Akkor érdemes minél hamarabb feltankolni egy nagy adagot a vállalkozásodnak, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések, amikor belépsz a mellékhelyiségbe. A száz százalékban szegedi vállalkozásnál, a Higiénia Trade-nél most akár adagolóval együtt szerezheted be a hajtogatott WC-papírt, ami még ráadásul környezetkímélő megoldásnak is bizonyul.

Újabb fantasztikus termékbemutatóval jelentkezik a szegedi Higiénia Trade Kft., akik ezúttal a vállalkozások és a háztartások talán egyik legfontosabb elemét helyezik a középpontba. A Kereskedő közben található vállalkozás ezúttal a Lucart hajtogatott WC-papírját mutatja be, amelyről rögtön három nagyon fontos dolgot is tudni kell, ugyanis

  • a terméket fakivágás nélkül állítják elő,
  • ráadásul gazdaságos
  • és még környezetkímélő megoldás is

a vállalkozásod számára. A szóban forgó termékeket egy úgynevezett hajtogatott WC-papír adagolóba tudod beletenni, ami laponként adagolja azt, de erről minden további infót már Fanni mond Nektek, a Higiénia Trade-től, az alábbi videóban:

https://www.tiktok.com/@szeged365/video/7410418564122889504

Amennyiben vásárolnál hajtogatott WC-papírt, vagy az ahhoz tartozó adagolót, esetleg mindkettőt egyszerre, látogass el a 100%-ban szegedi cég honlapjára IDE KATTINTVA, vagy keresd őket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

  • www.higieniatrade.hu oldalon
  • az [email protected]
  • vagy a +36 (70) 250 5405-es telefonszámon

de megteheted személyesen is, a Kereskedő köz 4. szám alatt, a Higiénia Trade telephelyén!

Higiénia Trade Hungary Kft.

Szeged, Kereskedő köz. 4.,

Telefonszám: 20/360-4007

Email cím: [email protected]

Weboldal: higieniatrade.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb