Mindenmás

Napi prosztó: kisfiút ábrázoló szoborral “közösült” egy férfi Szegeden, pont az iskola előtt (+18)

Azt gondoltuk, hogy már mindent láttunk, de ezt tényleg nem láttuk jönni: kisfiút ábrázoló szoborral közösült egy férfi Szegeden, méghozzá egy iskola előtt – szúrta ki a Ripost. A lapnak egy szemtanú mesélt, aki szerint egész egyszerűen megerőszakolta az utcai szobrot a férfi, majd leköpte és trágár szavakat kiabált rá, ezután távozott. A jelenlévőket sokkolták a történtek.

A lap szerint a Vasvári Pál Gazdasági és Informatikai Szakközépiskola előtti kisfiút ábrázoló szoborról van szó, állításuk szerint nemrég egy hajléktalan férfi mindenki szeme láttára „megerőszakolta.” Az egész jelenet annyira szürreális volt, hogy a nem mindennapi események szemtanúi azonnal sokkot kaptak a látottaktól.

“HÁT ÉN ILYET MÉG NEM LÁTTAM”

“Az iskola előtt van egy kisfiú szobor, aki éppen a kiállított ivókútból iszik” – kezdte a lapnak Erika, aki hozzátette, hogy “ezt minden nap látják a diákok, mert a bejárat előtt helyezték el. Az egyik alkalommal mentem boltba, amikor észre vettem egy fura, hajléktalan kinézetű alakot. Elsőnek nem is figyeltem rá, de aztán másokon is láttam, hogy teljesen kiborultak és újra felé néztem. Hát kiderült, hogy a férfi elkezdte molesztálni a szobrot” – mondta. A szemtanú szerint annyira sokkoló volt a látvány, hogy elsőnek nem is akart hinni a szemének. „Hát én ilyet még életemben nem láttam” – hangsúlyozta.

LE IS KÖPTE A SZOBROT

A férfi az erőszakoskodása után leköpte a szobrot – derült ki a cikkből, majd a szemtanú szerint hangosan, üvöltve káromkodott is neki. „Én nem tudom, hogy ehhez milyen elmeállapot kell, de mindezt egy iskola előtt csinálni, borzasztó felháborító. Remélem, soha többet nem látom ezt az embert… Azóta, ha arra járok, csak ez jut eszembe a kisfiú szobráról… Rettenetes…” – zárta a beszámolót a szemtanú.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb