Mindenmás

Indul a szerda: kukásautó és helyijárat karambolozott a Mars téren, óriási a felfordulás

Hétfő délután rendőrautó karambolozott villamossal, a furcsa szériát folytatva pedig egy tolató kukásautó ütközött össze a Volánbusz egyik helyi járatával Szegeden, szerda reggel 5 és 6 között. A baleset helyszíne a Londoni körút (Mars tér) és a Mérey utca találkozása, Szeged365 olvasói beszámolók szerint – mivel az SZKHT járműve keresztbe áll az úttesten – szinte lehetetlen közlekedni az ÁRKÁD Szeged irányába, az SZKT-tól pedig úgy tudjuk, a troliforgalom is áll.

A Szegedi Közlekedési Társaság arról számolt be, hogy a hajnali baleset miatt a Szent István tér – Bartók tér között pótlóbuszok közlekednek, előreláthatólag 10-20 perces vonali késések várhatóak.

A baleset miatt érintett járatok:

  • 5-ös,
  • 6-os,
  • 19-es trolibuszvonal.

Szeged365 olvasói beszámolók alapján mentő is érkezett a helyszínre, amint lesz bővebb információnk a sérültekről, cikkünk frissülni fog. A Szeged365 Társalgó csoportban többen úgy tudják, a kukásautó hátulján nem állt senki, amikor az ütközés megtörtént. Szintén helyszíni beszámolók alapján az ütközés akkor következhetett be, amikor a kukásautó be akart tolatni a sportüzletnél lévő udvarba, azonban a Volánbusz helyi járata is megérkezett.

Fotók: L. Tamás, Szeged365 Társalgó (Facebook csoport), Krisztina, Gábor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb