Sport

A TOP 10-ben végzett a szegedi ikerpár! A Biacsi lányok az 1500 méteres síkfutás döntőjében álltak rajthoz a paralimpián

A tanulásban akadályozott szegedi ikerpár, Biacsi Ilona és Bernadett az 1500 méteres síkfutás döntőjében állt rajthoz pénteken a Stade de France-ban. A lányok a legjobb háromba nem, de a TOP 10-be bejutottak, Ilona hetedik, Bernadett pedig nyolcadik helyen ért célba.

A testvérpár tagjai közül Ilona büszkélkedhet a jobb eredményekkel, nyolc éve, Rióban ezüstérmes volt a paralimpián, négyszer pedig – idén is – harmadikként ért célba a vb-n. A beszámolók szerint ezúttal egyikük sem tudott beleszólni a dobogós helyek sorsába, hamar leszakadtak az élbolytól, s végül Ilona hetedik, Bernadett pedig nyolcadik helyen ért célba. A számot – sorozatban negyedszer – a világcsúcstartó lengyel Barbara Bieganowska-Zajac nyerte.

Női T20, 1500 m:

  • 1. Barbara Bieganowska-Zajac (Lengyelország) 4:26.06 p
  • 2. Ljudmila Danilina (Ukrajna) 4:28.40
  • 3. Antonia Keyla da Silva Barros (Brazília) 4:29.40
  • …7. BIACSI ILONA 4:54.41
  • 8. BIACSI BERNADETT 5:00.12

Szép volt lányok!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb