Mindenmás

Baleset a Híd utcában: koccanás történt a szombat esti forgatagban! (fotók)

Szombat este koccanásos baleset történt Szegeden, a Híd utcánál, a Deák Ferenc utca közelében. A helyszínelés alatt a forgalom akadozott, de személyi sérülésről szerencsére nem érkezett jelentés. A rendőrség gyorsan megjelent a helyszínen, ahol a baleset körülményeit vizsgálták. Nézd meg képeinket a helyszínről, ha lemaradtál volna!

A szombat esti forgatagot a belvárosban sajnos egy kisebb baleset zavarta meg, amikor két autó ütközött össze a Híd utca és a Deák Ferenc utca kereszteződésénél. Szerencsére komoly személyi sérülés nem történt, de a helyszínelés idejére az érintett útszakasz forgalma lelassult, a járművek csak nehezen haladtak át a területen. 

A baleset pontos okait a helyszínre érkező rendőrség vizsgálja. Az eddigi információk szerint valószínűleg egy figyelmetlenségből eredő koccanás történt, amit a gyors rendőri intézkedések hamar megoldottak. Ha szombat este elhaladtál erre, valószínűleg te is láttad, ahogyan a rendőrök biztosították a területet és irányították a forgalmat.

Tudtad, hogy az ilyen jellegű koccanások az autós balesetek leggyakoribb formái közé tartoznak? Ennek oka leginkább a követési távolság figyelmen kívül hagyása, valamint a gyorsulási és fékezési idő nem megfelelő becslése, különösen a városi forgalomban. Ezért is fontos, hogy mindig legyünk óvatosak és tartsuk be a szabályokat, hiszen egy kis odafigyeléssel a hasonló balesetek elkerülhetők lennének.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb