Sport

Hajrá fiúk: a kajakos Kiss Péter Pál megvédte paralimpiai címét KL1 200 méteren, a szegedi Suba Róbert is csodásat küzdött

A magyar klasszis 100 méternél faképnél hagyta riválisait, és paralimpiai rekorddal magabiztosan nyert! A szegedi Suba Róbert negyedik helyen végzett.

A kajakos Kiss Péter Pál címét megvédve aranyérmet szerzett a KL1-es kategóriában, 200 méteren a párizsi paralimpia szombati versenynapján. Suba Róbert a negyedik helyen ért célba.

MÁR AZ ELEJÉN AZ ÉLRE ÁLLT

A Budapesti Honvéd 21 éves világ- és Európa-bajnok versenyzője már a pénteki előfutamból biztosította a helyét a fináléban, amelyben fölényes sikert aratott. Már az elején az élre állt, 80 méter után pedig megindította a hajóját és elképesztő, közel két másodperces előnnyel diadalmaskodott.

KISS PÉTER PÁL KÉTSZERES PARALIMPIAI BAJNOK

Nagyon vártam már a versenyt ki is tudtam pihenni magam, éreztem hogy ez jó lesz, már tegnap is volt egy ilyen érzésem. A sérülésem miatt próbáltam óvatosabb rajtot venni aztán jó volt a váltás, éreztem hogy kell az a ritmusváltás” – értékelt az M4 Sportnak a futam után a friss győztes.

Gratulálunk, nagyon szépen játszottatok. Hajrá fiúk!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb