Mindenmás

Korán keltek, hogy gyönyörködhessünk: hőlégballonok Szegeden, Attila és Zsófi küldte a fotókat (fotók)

A hőlégballon világbajnokság nem éppen a későn kelők sportja! Szeged fölött már kora reggel láthattuk, ahogy színes ballonok töltik meg az eget – Attila és Zsófi is beküldte nekünk a fantasztikus fotókat, amelyeken jól látszik, milyen lenyűgöző látvány tárult elénk. Ha lemaradtál, vagy újraélnéd a pillanatot, nézd meg a képeket és olvasd el kisokosunkat a hőlégballonozás világáról a Szeged365-ön!  

Kora reggel érkeztek a hőlégballonok, és varázsolták el Szeged lakóit. Attila és Zsófi küldte be nekünk ezeket a szuper fotókat, amelyek tökéletesen megmutatják, milyen csodálatos látvány tárult a szemünk elé. Ha lemaradtál, ne csüggedj: nézd meg a fotókat és olvasd el hőlégballonozási kisokosunkat a Szeged365-ön, hogy megtudd, miért érdemes már korán figyelni az eget!

Itt tudod elolvasni a világbajnokság részleteit:

Elképesztően sok fotót kaptunk már a Szeged365 Family-től, ezeket legutóbb itt gyűjtöttük össze:

Egy érdekes történet is befutott hozzánk, amikor egy amerikai versenyző egyik olvasónk, Attila kertjében landolt. Exkluzív nyilatkozott nekünk a kertészet tulajdonosa:

Attila és Zsófia képeit pedig ma reggel kaptuk, mert a világbajnokságra készülve a versenyzők már korán keltek Szegeden!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb