Mindenmás

Közlekedési infó: zajlanak a munkálatok az M5-ös autópályán Szeged térségében is: mutatjuk mire figyelj ma

Munkálatok zajlanak az M5-ös autópálya különböző szakaszain, van ám néhány változás. Szeged térségét is érintik a munkálatok, mutatjuk, mire számíts, ha az autópályán közlekednél a mai nap folyamán.

  • Napközben Örkény és Lajosmizse között (49-63 km) mindkét oldalon fenntartási munkákat végeznek.  Az aktuális munkaterületnél belső sávzárásra kell számítani.
  • Délelőtt több helyen is a műszaki átjárókat bontják. Röszke felé a 71-es km-nél, Budapest irányába a 75-ös és 71-es km között zárják le a belső sávot. (8.00-12.00) Délután a 72-es és a 63-as km között új forgalomterelést építenek ki, a terelés kiépítés ideje alatt (13.00-17.00) irányonként csak egy sáv járható. A kiépítés után kétszer két sávon haladhat a forgalom. 
  • Kiskunfélegyháza térségében burkolatfelújítási munkák folynak. A Szeged felé vezető oldalon a 109-es és a 114-es km között a külső és a leálló sávot lezárták, a járműveket a belső sávba terelik. A munka kapcsán a 114-es km-nél található Kiskunfélegyháza-dél csomópont le- és felhajtóágát is lezárták.  
  • A 128-as és a 130-as km között hídkarbantartási munkát végeznek, ezért 7.30 és 17.00 óra között mindkét oldalon sávzárás mellett dolgoznak. 
  • Napközben Szeged térségében is (160-173 km) mindkét oldalon fenntartási munkákat végeznek.  Az aktuális munkaterületnél belső sávzárásra kell számítani. 

Forrás: Útinform.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb