MindenmásVideo365

Te is saját kezűleg újítanád fel az otthonod? Megnéztük, miért ennyire népszerű most a Zengő Alföld falburkolata! (videó)

Nincs szükség szakértelemre, ha a Zengő Alföld falburkolataival szeretnéd feldobni otthonodat! Könnyen felhelyezhetők, exkluzív dekorelemekkel kombinálhatók, ráadásul a szeptemberi akció keretében óriási kedvezménnyel vásárolhatod meg a legmenőbb burkolatokat. Mi is kilátogattunk hozzájuk, hogy saját szemünkkel lássuk, miért annyira felkapott most ez a megoldás, és tényleg ennyire egyszerű-e.

Az otthon felújítása sokunk számára kihívást jelent, különösen akkor, ha nincs meg hozzá a szakértelem. Az utóbbi időben egyre többen keresnek olyan megoldásokat, amelyek nem igényelnek szakmai tudást, és éppen ezért keltette fel a mi figyelmünket is a Zengő Alföld Kft. falburkolatainak népszerűsége. Elhatároztuk, hogy mi magunk is kimegyünk és megnézzük, vajon mi lehet a titkuk.

Amikor kilátogattunk a Zengő Alföld Kft. bemutatótermébe, azonnal kiderült, miért választják olyan sokan a falburkolataikat. Ezek a burkolatok kifejezetten könnyen felhelyezhetők, így bárki, akinek egy kis barkácsolási kedve van, szakértelem nélkül is varázsolhat új külsőt a falainak. A vásárlók a saját szemükkel is meggyőződhetnek erről, hiszen az üzletben nemcsak megtekinthetik, de meg is tapinthatják a falburkolatokat, hogy személyesen érezzék azok minőségét és textúráját.

A Zengőnél található termékek közül a Mopa dekorelem igazán különlegesnek tűnt, hiszen nemcsak elegáns és exkluzív, de kreatívan variálható is: vízszintesen és függőlegesen is felhelyezhető, így mindenki a saját stílusa szerint alakíthatja ki a falak elrendezését. Akár egyedi mintákat is létrehozhatunk vele, ezáltal teljesen egyedi lesz az otthonunk megjelenése.

Ami pedig még inkább meggyőzött minket, az a szeptemberi akció. Ebben a hónapban 45%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a hajlítható óriási lapok, amelyek nemcsak a nappalik és hálószobák, de még a fürdőszobák falait is feldobják. A termékek 12 különböző színben és mintában érhetők el, így biztosan mindenki talál a saját ízlésének megfelelő kombinációt. Az üzletben különösen népszerű a Lamelio dizájnelem, amely egy rendkívül modern, letisztult burkolat, amit ráadásul nemsokára kültéren is használhatunk, hiszen hamarosan UV-álló verzióban is elérhető lesz.

Mivel saját szemünkkel láttuk, mennyire egyszerű ezekkel a burkolatokkal dolgozni, már nem is kérdés, miért lett ekkora szenzáció most a Zengő Alföld Kft. kínálata. A vásárlók körében különösen népszerű a kedvező árú, 25×300 cm-es falburkolat, amely 9 különböző mintában elérhető, és tökéletes választás lehet a gyors, stílusos otthoni felújításokhoz. Ha még nem döntöttél, itt a remek lehetőség, hiszen a szeptemberi akció valóban korlátozott ideig tart!

Tudtad? A modern falburkolatok, mint amilyen a Lamelio is, nemcsak szépítik a falakat, de funkcionálisan is hasznosak: például zajcsökkentő hatásuk is van, így ideálisak olyan helyiségekbe, ahol a nyugalom különösen fontos. Ráadásul időtálló anyaguknak köszönhetően hosszú távon is remek befektetésnek bizonyulnak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb