Sport

Megszólalt Marco Rossi és Szoboszlai is a tegnapi bosnyák-magyar mérkőzésről

Marco Rossi szövetségi kapitány az eredménnyel nem, de a magyar labdarúgó-válogatott teljesítményével elégedett volt a Nemzetek Ligájában a bosnyákokkal játszott 0-0-s döntetlen után. Legközelebb október 11-én a hollandokat fogadják, három nappal később pedig Boszniában vendégeskednek.

“Ma sok párharcot nyertünk, megvolt bennünk a bizonyítási vágy. Ez az alap, amit ma este láttunk. Gratuláltam a játékosoknak, noha nyilván sem ők, sem én nem vagyok elégedett az eredménnyel, mert megérdemeltük volna a győzelmet. Amikor mindent beleadunk, akkor a szurkolók legalább büszkék lehetnek a csapatukra” – fogalmazott a szövetség kapitány, aki szerint a sikerhez a befejezésnél kellett volna jobban koncentrálni. 

SZOBOSZLAI DOMINIKA ERRE AZ EREDMÉNYRE SZÁMÍTOTT

Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya azt mondta, büszke az együttesre és a társaira, mert olyan választ tudtak adni a németektől szombaton elszenvedett 5-0-s vereségre, amire ő maga is számított. A Liverpool 23 éves középpályása a Nemzetek Ligája A divíziójának második fordulós mérkőzése, a Bosznia-Hercegovinával a Puskás Arénában játszott keddi 0-0 után úgy fogalmazott, a csapat elindult a jó irányba, amit folytatni szeretne. “Természetesen mindenki jobban örült volna a három pontnak, de szerintem nem megszokott, hogy a válogatott egy olyan vereség után, mint amilyen a németországi volt, ennyire motiváltan és ilyen küzdőszellemmel játszik” – jelentette ki.

“Minden szurkolónak köszönjük, aki eljött a stadionba, mert az ilyen nehéz időszakokban van rájuk igazán szükségünk” – fogalmazott Szoboszlai, egyúttal azt is elárulta, hogy a mérkőzésen mindent pontosan úgy sikerült megvalósítaniuk, ahogyan azt a kezdő sípszó előtt, illetve a félidőben megbeszélték és eltervezték az öltözőben.

A magyarok két kör után egy ponttal a 3. csoport negyedik helyén állnak. Legközelebb október 11-én a hollandokat fogadják, három nappal később pedig Boszniában vendégeskednek.

Forrás: HVG.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb