Mindenmás

Hétfőtől egy érvényes forgalmi engedély felmutatásával ingyen utazhatunk az SZKT járatain, jön az Európai Mobilitási hét

A jövő héten érkezik az Európai Mobilitási hét, az “Autómentes Nap” rendezvényeihez pedig a Szegedi Közlekedési Társaság is csatlakozik – számolt be a társaság csütörtök reggel. Ennek köszönhetően jövő hét hétfő (szeptember 16.) és vasárnap (szeptember 22.) között egy személygépkocsi érvényes forgalmi engedélyének felmutatásával ingyen lehet majd utazni az SZKT járatain.

2024. szeptember 16. (hétfő) üzemkezdettől egészen szeptember 22. (vasárnap) üzemzárásig az Európai Mobilitási Hét “Autómentes Nap” rendezvényeihez való csatlakozásként, a Szeged helyi, menetrend szerinti, közösségi közlekedési járműveken egy személygépkocsi érvényes forgalmi engedélye kettő felnőtt és három gyermek (max. 18 éves korig) számára az általános utazási bérlet funkcióját tölti be, és biztosítja az utazási jogosultságot – számolt be róla az SZKT. Hozzátették, hogy a jelzett 5 fő, az egy forgalmi engedélyhez kapcsolódó maximális létszám.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb