Szegedi ArcokVideo365

Szegedi sikersztori 20 év alatt: így alakította át az Élplast Kft. az építőipart! Hivatkozz ránk, és most EXTRA kedvezményben részesülsz! (videó)

20 év, megannyi innováció és több ezer elégedett vásárló! Az Élplast Kft. immár két évtizede biztosítja Szeged és környéke számára a minőségi élvédőket, burkolatváltókat és párkányokat. Videónkban bemutatjuk a cég múltját, jelenét és jövőjét, illetve megismerkedhettek a legfrissebb szezonzáró akcióikkal is, amelyekről az ügyvezető, Zagorac Mária személyesen mesél. Kattints, és nézd meg, hogyan érheted el az exkluzív kedvezményeket!

Az Élplast Kft. 20 éves fennállását ünnepli idén, és a cég ezt egy különleges videóval koronázza meg. A videóban Zagorac Mária ügyvezető mesél a cég múltjáról, kiemelve, hogy az Élplast mindig is a minőségre és a megbízhatóságra helyezte a hangsúlyt, ami ma is a védjegyük. Ha lemaradtál volna a legutóbbi cikkünkről, ahol a cég sikertörténetét mutattuk be, ne hagyd ki, hiszen most egy még részletesebb, vizuálisan is lenyűgöző összeállítás vár rád!

A videó középpontjában az Élplast Kft. jelenlegi termékkínálata áll: fém élvédők, burkolatváltók és fehér műanyag párkányok, melyek minden szegedi otthon nélkülözhetetlen elemei lehetnek. Mindezek mellett kiemelik a szúnyogháló- és párkányvágást, amelyet helyben, gyors határidővel végeznek. A videóban látványos vágóképeken keresztül ismerheted meg, hogyan készülnek ezek a termékek, és hogyan építik be azokat számtalan szegedi otthonban, beleértve a kerítéseket is.

És ha mindez nem lenne elég, az Élplast Kft. nem csupán szakértelmével, hanem barátságos hangulatával is kitűnik. A céget nemcsak a minőségi termékek teszik különlegessé, hanem az is, hogy kutyabarát munkahely, ahol Mogyi, a cég kutyája is rendszeresen feltűnik. A videóban őt is láthatjuk egy kis röpke, de kedves jelenetben.

Végezetül, a cég egy különleges ajánlattal is kedveskedik: a jubileum alkalmából 20%-os kedvezményt kínálnak fém élvédőkre, burkolatváltókra és fehér műanyag párkányokra, ha a Szeged365 hivatkozást használod a vásárlás során. Az ügyvezető Zagorac Mária felhívja a figyelmet, hogy a szezonzáró akciók korlátozott ideig érvényesek, és azok, akik most vásárolnak, ingyenes helyszíni felmérést is kérhetnek.

Az Élplast Kft. 20 éves múltja és sikeres jelenlegi működése egy igazi szegedi sikersztori, amelyre minden helyi lakos büszke lehet. Az innováció és a minőség iránti elkötelezettségük révén pedig biztos, hogy a következő 20 évben is az Élplast lesz az építőipar egyik meghatározó szereplője Szegeden.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb