Közélet

Hasta la Vista: egy T-800-as Terminátor paterolta ki a miniszterelnöki székből Orbán Viktort

Egyesek azt hitték, Márki-Zay Péter lesz az, mások Magyar Pétertől várják ugyanezt, végül azonban egy Terminátor állította fel a miniszterelnöki székéből Orbán Viktort. Arnold Schwarzenegger, kaliforniai kormányzó, testépítő legenda és gyilkos android látogatta meg a kormányfőt, sőt, mint annak Facebook oldaláról kiderült,

  • előbb a Karmelita Kolostorban lévő székéből túrta ki az ország első emberét,
  • majd kondizni is elcipelte magával.

Íme az első jelenet, még a kolostorból:

…majd a második:

“Az edzőpóló otthon maradt, de az edző nem kegyelmezett!” – írta posztjában Orbán Viktor, aki póló vagy izomtrikó helyett egy kék ingben tolta a “no pain, no gain” – t a Terminátorral. Magyar Péter egyelőre nem tűnt fel folyékony T-1000 – es képében (sőt, a T-2000-es Gyurcsány Ferenc is inaktív maradt), ha előkerül(nek), cikkünk frissülni fog.

Komolyra fordítva a szót: azt, hogy az osztrák legenda miért érkezett Magyarországra, egyelőre nem tudni (mi sem tudjuk), legutóbb viszont akkor tűnt fel magyar vonatkozású hírben, amikor tavaly ősszel összehozták Andy Vajna özvegyével, Vajna Tímeával, akivel együtt bringáztak Los Angelesben, és egy romantikus puszi is elcsattant köztük.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb