Mindenmás

Megtudtuk a valódi okát annak, miért áll bele orral egy autó a betongödörbe a Bertalan hídon

Nemrég megírtuk, hogy a Bertalan hídon egy betongödör megakasztotta egy kocsi orrát, a gödörben állt meg. Azt feltételeztük, hogy csak egyszerűen elnézték és a lezárt sávban szerettek volna közlekedni. Az érintettektől viszont megtudtuk a valódi okot.

MEGSZÓLALT AZ ÉRINTETT, AZ AUTÓ LEOROBBANT, EZÉRT LETOLTÁK AZ ÚTRÓL, DE A FÉKE IS MEGHIBÁSODOTT

Szerkesztőségünkbe befutott a pontosítás az esetről. Az autóban utazók azt írják, hogy megadta magát az autó a haladósávban, emiatt letolták onnan a lezárt sávba, hogy ne akadályozza a forgalmat. Mivel a fék is meghibásodott, nem tudták megállítani az autót és emiatt hajtottak bele a betongödörbe. Köszi a pontosítást!

A MUNKÁLATOK KÖRÜLBELÜL KÉT HÓNAPIG ZAJLANAK MAJD, VIGYÁZZATOK MAGATOKRA

Mint ahogyan arról mi is írtunk, a 43-as főúton található szegedi Bertalan Lajos Tisza-hídon külső szakemberek bevonásával 2024. augusztus 26-a, hétfőtől 3 darab dilatációs szerkezet cseréjét végzik el a szakemberek. A munkavégzés a tervek szerint két hónapot fog igénybe venni. A forgalom ez idő alatt mindkét irányban 1-1 forgalmi sávon haladhat.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb