Mindenmás

Napi pakk: ma sem lesz túl kegyes hozzánk az időjárás, marad az esős, hűvös idő Szegeden, Faragó Napot tartanak Dorozsmán

Kitört a hétvége, a jól megérdemelt pihenés ideje. Az időjárás sajnos nem lesz túl kegyes hozzánk, borongós, esős időre van kilátásunk Szegeden. Programok azért így is akadnak: Dorozsmán megtartják például a Faragó napot, ahol sok-sok program vár a kikapcsolódni vágyókra. Öltözz melegen, pihenj sokat, itt a Napi pakk a reggeli kávéd mellé!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Szeréna, Roxána és Ildikó nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 41 éve megszületett Amy Winehouse, angol énekesnő, a legtöbb lemezt eladó brit női előadó.
  • 15 éve elhunyt Patrick Swayze amerikai színész, táncos, énekes és dalszövegíró (Dirty Dancing, Ghost).
  • 21 éve Laky Zsuzsanna személyében magyar lány lett Európa szépe a párizsi döntőn.
Fotó: mosthir.hu

BORONGÓS, ESŐS NAP ELÉ NÉZÜNK MA SZEGEDEN

Szombaton is felettünk fog pörögni a ciklon, marad a felhős, borongós idő. Többfelé várható eső, zápor. Tartós, kiadós eső északnyugaton és keleten valószínű. Élénk, erős lesz a szél, északnyugaton viharos, néhol erősen viharos lesz az északnyugati légmozgás. A hűvös hajnalt követően délután 11-18 fokot mérhetünk, az Északi-középhegységben lesz legkevésbé hűvös az idő.

FARAGÓ NAP LESZ KISKUNDOROZSMÁN

Kiskundorozsmán újra megrendezésre kerül a Faragó Nap, ahol hagyományos programokkal, látványos kakasfuttató versennyel és Csordás Tibi koncerttel várnak mindenkit! Reggeltőljj estig tartó szórakozás, helyi ételek és kiváló hangulat a Petőfi Sándor Művelődési Ház szervezésében. Ha szeretnél részt venni Kiskundorozsma legmozgalmasabb rendezvényén, ne hagyd ki a szombati eseményt!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb