Sport

Végül győzelemmel szerepelt az SZTE-Szedeák az Orosz László emléktornán: bronzéremmel térhetnek haza

Vereség után javított az SZTE-Szedeák és bronzérmet szerzett az Orosz László emléktorna döntőjében.

Harmadik helyen végzett a csapat, miután 104–100-ra győzött a B csoportos Újbuda MAFC ellen. A következő edzőmérkőzést szerdán az Alba Fehérvár vendégeként játsszák majd. Simándi Árpád edző szerint mindkét mérkőzésen elfogadhatatlanul teljesítettek:

“Mindkét mérkőzésen elfogadhatatlan teljesítményt nyújtottunk, szégyellem magam a mutatott játék miatt. Rengeteg dologban javulnunk kell, ha bármit is akarunk az A csoportban.”

18 PONTOS VERESÉGGEL INDÍTOTTAK AZ EMLÉKTORNA ELŐDÖNTŐJÉBEN

Az SZTE-Szedeák 18 pontos vereséget szenvedett a B csoportos Kaposvártól az Orosz László Emléktorna elődöntőjében, így szombaton csak a bronzéremért léphettek pályára.

“A legutóbbi mérkőzésekhez hasonlóan ezúttal is gyengén kezdtünk, és mivel sem támadásban, sem védekezésben nem klappoltak a dolgok, 10 percnyi játék után 24–15-re, a nagyszünetben pedig 44–32-re vezetett a Kaposvár. A meccs képéről mindent elárul, hogy a házigazda az első két negyedben 59 százalékos pontossággal célzott a mezőnyből, miközben a mieink mindössze 33 százalékig jutottak. A fordulás után megkezdtük a felzárkózást, de mivel a játékunk nem sokat javult, a negyed végéig csupán négy pontot sikerült faragni a hátrányból. A remény a fordításra nem sokáig élt, a Kaposvár a negyedik negyedben 30 (!) pontot szerzett és súlyos verést mért Simándi Árpád legénységére.”- olvasható a csapat Facebook oldalán.

Forrás: SZTE-Szedeák Facebook oldala.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb