Mindenmás

Napi pakk: marad a hűvös és esős idő, a P. Mobil gitárosának születésnapját ünnepeljük, ne feledd, még mindig pólóbuszra kell szállni a szegedi fővonalon

Egy újabb őszi, hűvös napra ébredtünk. Ezen a hétvégén is csak pihenni lehet, mert az idő keresztbetett minden szabadtéri programnak. Jó néhány szegedi esemény is elmaradt a szélsőséges időjárás miatt. Ha mégis mennél valahová ebben a szomorú időben, ne feledd, hogy még mindig pótlóbuszok közlekednek a szegedi fővonalon. A P.Mobil gitárosának örömteli nap a mai, ugyanis születésnapját ünnepli. Főzd le a jó meleg kávéd és olvasd el napi pakkunkat!

A P. MOBIL GITÁROSÁNAK ÉS A GOOGLE SZÜLETÉSNAPJA

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Enikő, Melitta, Borisz, Katalin, Lóránt és Mária Szeged365 olvasónknak! Érdekességek:

  • 134 éve született Agatha Christie angol krimiíró, Miss Marple és Hercule Poirot megalkotója.
  • 108 éve ma először használtak csatában tankot.
  • 72 éve született Bencsik Sándor (Samu), a P. Mobil és a P. Box gitárosa, zeneszerző.
  • 27 éve ma van a Google (egyik) születésnapja, a google.com domain bejegyzésének évfordulója.

ESŐS, HŰVÖS LESZ A VASÁRNAP SZEGEDEN

Semmi jót nem jósoltak számunkra az időjárás terén. Vasárnap marad a hűvös, csapadékos időjárás Szegeden. Esőre szinte egész nap számíthatunk, egy-két órára megszűnhet, de a borongós idő akkor is marad. Napközben maximum 12 fokot mutathat a hőmérő Szegeden.

MÉG MINDIG PÓTLÓBUSZRA KELL SZÁLLNI A SZEGEDI FŐVONALON

A szegedi fővonalon szeptember 7-től 29-ig több ütemben, illetve eltérő szakaszokon pótlóbuszok járnak, változik a vonatok közlekedése pályakarbantartás és a szegedi deltavágány építése miatt, áll a mavcsoport.hu honlapján.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb