Gasztro

Élvezd a Trója Ételbár ízletes mediterrán fogásait, miközben rommá nyered magad – még egy iPhone 16-ot is bezsebelhetsz, ha szeptemberben tőlük rendelsz

Azt hitted, hogy szeptemberre nem eszel ki semmit a város közkedvelt mediterrán étterme, a Trója Ételbár? Tévedtél, ugyanis az augusztusi házhozszállítási akciójukat követően szeptemberben is nagy durranással készülnek, a képlet pedig ezúttal sem mondható bonyolultnak: amennyiben a hónap végéig rendelsz tőlük bármilyen Trója finomságot a megújult webshopjukon, vagy telefonon (+36 30 627 9056) automatikuson bekerülsz azon vendégeik közé, akik között a hónap végén egy vadonatúj iPhone 16-ot sorsolnak ki.

Fergeteges nyereményhónap indult a Kölcsey utcai Trója Ételbárban szeptemberben: amennyiben szeptember utolsó napjáig rendelsz tőlük valamilyen ételt, a megújult Trója webshopon vagy telefonon keresztül, automatikusan bekerülsz azok közé, akik között a hónap végén egy vadonatúj iPhone 16-ot sorsolnak ki. Ez azonban még csak a jéghegy csúcsa, ugyanis az említett okostelefon a főnyeremény, de emellett szeptember végéig minden nap (igen, tényleg minden nap, nem írtuk el) kisorsolnak egy-egy 10.000 Ft értékű Trója meghívást a Kölcsey utcai éttermükbe, azok közül, akik a közelmúltban tőlük rendeltek valamilyen mediterrán finomságot.

Fontos: a nyereményhónap csak a Kölcsey utcai Trójában érvényes, amennyiben direktben tőlük rendelsz, a webshopon keresztül, vagy ezen a telefonszámon: +3630 627 9056! A különböző ételkiszállító cégeken keresztül leadott rendelések nem vesznek részt a játékban.

A játékban minden olyan Trója-vendég részt vesz, aki 2024.09.09 és 09.30. között telefonon vagy a megújult Trója-webshopon keresztül rendel. A napi sorsolások nyerteseit minden nap 10:00-kor hirdetik majd ki a Trója Ételbár Facebook és Instagram oldalán, a fődíj-sorsolást pedig 2024. október 1-jén tartják, élőben. A nyerteseket az általuk a rendeléskor megadott elérhetőségen értesítik ki. Nincs más dolgod, mint felmenni a megújult Trója webshopra IDE KATTINTVA, válogatni a finomságaik közül és rendelni!

  • Trója Ételbár és Hummusz Terrace
  • Szeged, Kölcsey utca 4.
  • +3630 627 9056
  • Rendelés, online, ITT!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb