Közélet

Nagy Sándor: új, ideiglenes útcsatlakozás kialakításával mérséklik az építési forgalmat a BYD-nál, mutatjuk, hol

A régi 5-ösön és a sándorfalvi úton fogja mérsékelni az építési forgalmat az az ideiglenes, az építkezés idejére kialakított útcsatlakozás, ami a BYD területet a jelenleg lezárt autópálya pihenőn keresztül teszi megközelíthetővé – jelentette be Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármester közösségi oldalán.

Mint írta, az útcsatlakozás kiépítése szeptember végéig megtörténik, így mire a jelentősebb munkálatok zajlanak az ipari park területén, több út között fog megoszlani az építési forgalom.

“Az ipari park logisztikai szempontból egyébként is nagyon jó helyszínen van, mivel megközelítése a lakott területek érintése nélkül is lehetséges, hiszen két autópálya csomópont között, az állami főutak között van, így mérsékelhetők a lakosságot zavaró forgalmi helyzetek. A pihenőből kiépülő ideiglenes útcsatlakozás is ezt a célt szolgálja, minél távolabb kerüljön a várostól az építési forgalom” – közölte Nagy Sándor.

Fotó: Nagy Sándor FB

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: Nagy Sándor FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb