Mindenmás

Napi pakk: indul egy újabb hét Szegeden, még ma őszies lesz az időjárás, ingyenesen utazhatsz az SZKT járatain, de több rendőrrel is találkozhatsz az utakon

Szempillantás alatt elrepült a hétvége, ma vissza kell rázódni a hétköznapok pörgésébe. Mától akár ingyenesen utazhatsz a munkába a tömegközlekedési eszközökkel, de csak akkor, ha van érvényes forgalmi engedélyed. Ne lepődj meg, ha ellenőriz a rendőrség, mátol az ország egész területén figyelik a közlekedőket. Ma ünnepelné születésnapját a C-vitamin atyja, Szent-Györgyi Albert. Főzd le a reggeli forró kávéd és olvass bele hétfői napi pakkunkba!

A Napi Pakk támogatója a Napfény Műterem Déli Ajánlata!

SZENT-GYÖRGYI ALBERT ÉS COLUMBO SZÜLETÉSNAPJA

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Edit, Kornél, Kornélia, Soma és Lúcia Szeged365 olvasóinknak! Érdekességek:

  • 131 éve született Szent-Györgyi Albert, Nobel-díjas orvos és kutató, a C-vitamin felfedezője.
  • 99 éve született B. B. King amerikai blues gitáros, énekes, szerző, aki még 89 éves korában is fellépett.
  • 97 éve született Peter Falk, Emmy és Golden Globe-díjas amerikai színész (Columbo felügyelő).
  • 71 éve született Lerch István magyar rockzenész, a V’Moto-Rock tagja.

ESŐS, HŰVÖS LESZ A HÉTFŐ, DE MÁR IDŐNKÉNT KISÜTHET A NAP

Hétfő hajnalban eleredhet az eső és szinte egész délelőtt csapadékra számíthatunk. Kora délután megszűnhet az eső, a felhők mögül kibújhat a napocska de csak egy rövidebb időre. A felhők maradnak, de szerencsére eső már nem lesz belőlük a hétfő további részében. Napközben maximum 17 fok körül alakul a hőmérséklet Szegeden.

FINOM FALATOKKAL VÁR MA IS A NAPFÉNY MŰTEREM

Vidd magaddal a Napfény Műterem ízeit és hangulatát akár otthonodba vagy a munkahelyedre! A Széchenyi tér 2/a alatt található étterem elviteles
Déli Ajánlata lehetővé teszi, hogy bárhol élvezhesd a frissen készült, ízletes fogásokat. Korábbi cikkünkben már megmutattuk, hogyan is készülnek ezek a finomságok, és milyen egyszerűen rendelhetsz belőlük. Csak hívd a 0630/952-6500-as telefonszámot 10:00 órától, és élvezd az otthonodban vagy az irodádban a Napfény Műterem remekeit. Ha mégis úgy döntesz, hogy helyben fogyasztod el, válaszd a mediterrán teraszt vagy a klimatizált exkluzív termet, ahol egy limonádéra is a vendégük vagy. Jó étvágyat kíván a Szeged365!

MÁTÓL INGYENESEN UTAZHATSZ A VÁROSBAN A FORGALMI ENGEDÉLYED FELMUTATÁSÁVAL

2024. szeptember 16. (hétfő) üzemkezdettől egészen szeptember 22. (vasárnap) üzemzárásig az Európai Mobilitási Hét “Autómentes Nap” rendezvényeihez való csatlakozásként, a Szeged helyi, menetrend szerinti, közösségi közlekedési járműveken egy személygépkocsi érvényes forgalmi engedélye kettő felnőtt és három gyermek (max. 18 éves korig) számára az általános utazási bérlet funkcióját tölti be, és biztosítja az utazási jogosultságot – számolt be róla az SZKT. Hozzátették, hogy a jelzett 5 fő, az egy forgalmi engedélyhez kapcsolódó maximális létszám.

AKCIÓBA LENDÜLNEK A RENDŐRÖK AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN

Az ország egész területén ellenőrzést tart a rendőrség 2024. szeptember 16. és 22. között, a passzív biztonsági eszközök használatának közúti ellenőrzését végzi.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb