Mindenmás

Oszlopnak hajtott egy autó Ferencszállásnál, mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre (frissítve)

Baleset történt hétfőn délelőtt nem sokkal 10 óra előtt, a Csongrád-Csanád vármegyei Ferencszállásnál hajtott oszlopnak egy személyautó – közölte a Katasztrófavédelem hétfő délelőtt. A baleset következtében egy ember a járműbe szorult, akit a tűzoltók szabadítottak ki.

Oszlopnak ütközött egy személyautó a Csongrád-Csanád vármegyei Ferencszállás határában, a Szegedi utcában, azaz a 43-as főúton. Egy ember beszorult a járműbe. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd kiemelték és átadták a mentőknek a makói hivatásos tűzoltók. A raj áramtalanította a gépkocsit. Mentőhelikopter is érkezett a baleset helyszínére, ahol forgalomkorlátozásra kell számítani.

FRISSÍTVE: SAJNOS ELHUNYT AZ AUTÓ VEZETŐJE

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint egy rohamkocsi, egy mentőgépkocsi, valamint egy mentőhelikopter is érkezett Szentesről a baleset helyszínére. A sofőr azonban sajnos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. “A helyszínre több mentőegységet és mentőhelikoptert is riasztottunk. A baleset következtében egy 60 év körüli férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy sajnos a helyszínen életét vesztette” – írták.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb