Mindenmás

Napi pakk: napsütésből nem lesz hiány, egy hatalmas partival vár a Hungi, ma is akcióznak a rendőrök

Egy újabb csodálatos napra ébredtünk a napfény városában. Ma napsütésből nem lesz hiány, ugyanis felmelegszik az idő és élvezhetjük a napsugarakat Szegeden. Este az évszázad bulijával vár a Hungi. Kedden is találkozhatunk rendőrökkel, mert folytatódnak az ellenőrzések országszerte. Főzd le a reggeli finom kávéd és nézz bele napi pakkunkba!

A Napi Pakk támogatója a Napfény Műterem Déli Ajánlata!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Zsófia, Arianna, Ildikó, Róbert Szeged365 olvasónknak! Érdekességek:

  • 180 éve született Puskás Tivadar, Európa első telefonközpontjának megalkotója, a telefonhírmondó feltalálója.
  • 94 éve született Battonyán Gyulay Endre a Szeged-csanádi egyházmegye nyugalmazott püspöke.
  • 36 éve megkezdődött a huszonnegyedik újkori Nyári Olimpia a koreai Szöulban.

SZÁRAZABB, NAPOSABB LESZ A KEDD SZEGEDEN

Kedd reggel már csodaszép napütésre ébredhetünk, szinte az egész nap folyamán élvezhetjük az őszi napsugarakat. Fázni már talán nem fogunk, mert jóval 20 fok fölé kúszik majd a hőmérő szála. Szélre és felhőkre sem kell számítani kedden Szegeden. Napközben 21 fok körül alakul a hőmérséklet városunkban.

A képhez tartozó alt jellemző üres; Kepernyofoto-2024-09-16-17.46.29.png a fájlnév

KÓSTOLD MEG A NAPFÉNY MŰTEREM LEGNÉPSZERŰBB AJÁNLATÁT, A CORN FLAKES BUNDÁS CSIRKEMELL CSÍKOKAT

Ma érdemes kipróbálni a Napfény Műterem egyik legnépszerűbb ajánlatát: a Corn Flakes bundás csirkemell csíkokat. A ropogós, aranybarna bunda tökéletesen illik a szaftos csirkéhez, de ha inkább valami egyszerűbbre vágysz, a natúr verzió is ugyanúgy elérhető. Steak burgonya, jázmin rizs és friss saláta mix is jár mellé, így garantáltan nem maradsz éhes! Várnak téged a teraszon vagy a hűvös belső térben! Hívd a 0630/952-6500-as számot 10:00 órától, vagy ugorj be egy ajándék limonádéra! Jó étvágyat kívánunk!

KEZD A TANÉVET EGY HATALMAS BULIVAL A HUNGIBAN

Az évszázad legnagyobb bulijával vár a Hungi. Partyval kezdődik a JUGYU, a TTIK, a BTK és a BBMK hallgatói számára a tanév. Megannyi mai sláger és a finomabbnál finomabb italokkal várnak rád! Az eseményről bővebben ITT.

MA IS ELLENŐRIZNEK A RENDŐRÖK AZ UTAKON

Az ország egész területén ellenőrzést tart a rendőrség 2024. szeptember 16. és 22. között, a passzív biztonsági eszközök használatának közúti ellenőrzését végzi. 

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb