Mindenmás

Új parkolókat alakítottak ki Szegeden, határidő előtt készültek el vele

Augusztus közepén írtuk meg, hogy új parkolókat alakítanak ki Rókuson. A beruházással eredetileg novemberre kellett volna elkészülni, ám mint kiderült, idő előtt befejezték a munkálatokat, így most már most 34 új parkolóhely várja az autósokat Rókuson, a Bibó István utca és a Bartucz Lajos utca találkozásánál.

Határidő előtt készült el a 34 új parkolóhely Rókuson, a Bibó István utca és a Bartucz Lajos utca találkozásánál. Erről Molnár Zoltán, önkormányzati képviselő számolt be a Rádió 88-nak. Mint kiemelte, egy mozgáskorlátozott megállóhelyet is kialakítottak.

ÁTENGEDI AZ ESŐVIZET A BURKOLAT

A parkolókat olyan térkővel burkolták, ami átengedi az esővizet, így a vízmegtartás is megoldott. A parkolók átadási határideje eredetileg november eleje volt, de nagyon úgy fest, hogy bőven a határidő előtt elkészültek vele, és 17 új fát is telepítenek a területre.

A parkolókkal végeztek, de közben elkezdődött a Sárkány és a Földmíves utca felújítása is Alsóvároson. Mutatjuk, meddig tartanak a munkálatok:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb