Sport

Veszprémből erősíthet az OTP Bank-PICK Szeged? Kiváló jobbátlövő igazolhat városunkba

Várható nagy átigazolás a magyar kézilabdában: Lukas Sandell, a Telekom Veszprém kiváló jobbátlövője a hírek szerint hamarosan Szegedre igazolhat. A svéd kézilabdázó jelenlegi szerződése ugyan 2025 nyaráig köti őt a veszprémi klubhoz, azonban a handbollskanalen.se információi alapján ezt követően a Tisza-parti csapat színeiben folytathatja pályafutását.

Az átigazolási pletykák lendületet kaptak, amikor a hétvégén kiderült, hogy a Veszprém megvásárolná Dika Memet, az FC Barcelona francia jobbátlövőjét. Mem szerződése ugyan 2027-ig érvényes a katalán klubnál, azonban a Barcelona anyagi helyzete miatt kénytelen lehet megválni legjobb játékosaitól. Jelenleg Sandell és a szintén francia Nedim Remili töltik be a jobbátlövő posztot Veszprémben, Remili szerződése 2026 nyaráig érvényes.

KÉT SVÉD JÁTÉKOS VAN SZEGEDEN

A világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok Sandell 2013 nyarán érkezett Veszprémbe, első évében bajnok és kupagyőztes volt a csapattal. Jelenleg két svéd játékos szerepel a szegediek keretében, Tobias Thulin és William Bogojevic. De jövő nyáron csatlakozik Jim Gottfridsson is. A csapat vezetőedzője a svéd Michael Apelgren, segítője pedig a honfitársa, Jonas Källman – emlékeztet a 24.hu.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb