Mindenmás

Újabb részletek derültek ki a forráskúti halálesettel kapcsolatban: egy idős férfi vesztette életét, miután beleesett a vízaknába (frissítve)

Holttestet találtak Forráskúton, a Gyapjas dűlőben csütörtök este 7 előtt – írtuk meg tegnap. Azóta újabb részletek derültek ki a tragédiáról: meg nem erősített információink szerint egy idős férfi hunyt el, aki valószínűleg egy hidrofor szivattyút szeretett volna kicserélni a vízaknában, melybe beleesett, s olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Csütörtök este holttestet találtak Forráskúton. Mint azóta kiderült, egy idős férfi lelte halálát a település határában fekvő tanyája közelében. Meg nem erősített információink szerint egy hidrofor szivattyút szeretett volna kicserélni a vízaknában, melybe beleesett, s olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az ügyben megkerestük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, amint válaszuk megérkezik, frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE: A HALÁLESETET ÁLTALÁNOS KÖZIGAZGATÁSI RENDTARTÁS SZABÁLYAI SZERINTI ELJÁRÁSBAN VIZSGÁLJÁK

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint 2024. szeptember 19-én a járőrök lakossági bejelentésre jelentek meg egy forráskúti tanyán, ahol egy holttestet találtak. A haláleset körülményeit a Szegedi Rendőrkapitányságon az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerinti eljárásban vizsgálják.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb