Sport

Újabb pontszerzés, de gól nélkül: döntetlennel zárta a Szeged-Csanád Grosics a BVSC elleni meccset!

Gyászszünettel kezdődött és gól nélküli döntetlennel zárult a BVSC-Zugló és a Szeged-Csanád Grosics Akadémia összecsapása az NB II 7. fordulójában. A Hévízi úton a szurkolók izgalmakat és feszült pillanatokat élhettek át, de a kapuk érintetlenek maradtak. Vajon mikor jön el a nagy áttörés?

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia az NB II 7. fordulójában 0–0-s döntetlent játszott a BVSC-Zugló csapatával a Hévízi úton. A mérkőzés előtt gyászszünettel emlékeztek meg a közelmúltban elhunyt Juhász Istvánra és Nagy Bélára, amely érzelmes pillanatokat hozott a nézők számára. Legutóbb a Szeged365.hu is beszámolt arról, hogy a csapat remek formában kezdte az idényt, ám ezúttal nem sikerült gólokat szerezniük.

A mérkőzés első félidejében kevés helyzet alakult ki, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia játékosai próbáltak irányítani, de a BVSC védekezése rendre visszaverte a próbálkozásokat. Az első félidő legizgalmasabb pillanata egy Mohos elleni szabálytalanság volt, amelyért a vendégek büntetőt reklamáltak, de a játékvezető nem fújt a sípjába.

A második félidő sem hozott áttörést, hiába cseréltek a szegedi oldalon többet is Michael Boris vezetőedző irányítása alatt. A meccs legnagyobb lehetőségét a hazaiak hagyták ki, amikor Mucsányi Miron lövését Molnár-Farkas bravúrral védte.

Nagyon kellene a három pont, mert azzal azonnal feljutó helyre ugrana a Szeged. A város pedig egyértelműen azt szeretné, ha végre NBI-es lenne csapatunk, hiszen az infrastruktúra már meg van hozzá. Hajrá Szeged!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb